Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ISTRAGA U TIJEKU

Nova tragedija! Mladić pao među dinosaure i poginuo: Je li to ukleto mjesto?

Aktualno Galerija Izložba dinosaura ispod bedema u Zadru - 1 Izložba dinosaura ispod bedema u Zadru - 1 Foto: DNEVNIK.hr Izložba dinosaura ispod bedema u Zadru - 2 Izložba dinosaura ispod bedema u Zadru - 2 Foto: DNEVNIK.hr +0 Izložba dinosaura ispod bedema u Zadru - 3 Galerija 1/3 >>
Muškarac je poginuo u padu s bedema u Zadru noćas, a policija istražuje tko je on i kako je pao.

Zadarska policija zaprimila je rano jutros oko 4:45 dojavu da je u Zadru u Perivoju kraljice Jelene Madijevke pronađena nepoznata muška osoba, koja je na mjestu događaja preminula.

Sve okolnosti događaja policija istražuje, a utvrđuje se i identitet mlađeg muškarca koji je pao s bedema.

Nakon dovršenog očevida, prema prvim informacijama, najvjerojatnije je riječ o strancu koji se zabavljao u obližnjem noćnom klubu, doznaje Dnevnik Nove TV.

Muškarac je pao u prostor kojim se koristi Čistoća, na kojem je nedavno postavljena izložba dinosaura.

Zadarski bedemi bili su mjesto tragedije i prije nekoliko godina, kada je u padu poginuo također jedan mladi strani državljanin i bio je to tada već šesti pad turista s visokih zadarskih zidina i tada drugi koji je, nažalost, završio kobno.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna u tijeku obdukcija Tragičan kraj potrage: Beživotno tijelo muškarca pronađeno u moru pored Zadra
Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Opreza nikad dosta Ne nasjedajte: Lažni policajci raspitivali se o ušteđevinama, policija upozorila građane

Bedemi su pod zaštitom UNESCO-a od 2017. godine, a nekoć su te zidine branile grad od Turaka i imaju izniman povijesni značaj te je pokrenuta njihova obnova novcem iz europskih fondova.

Završetak radova na uređenju Bedema zadarskih pobuna u okviru projekta ''Zadar baštini – integrirani kulturni program Grada Zadra 2020.'' obilježen je na Dan grada Zadra i blagdan sv. Krševana priej dvije godine, kada je novouređena šetnica otvorena javnosti za posjet.



 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene