Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tražili ga satima

VIDEO/FOTO Doveden na ispitivanje: Ovo je muškarac za kojeg se sumnja da je autom iz osvete pregazio prijatelja

Aktualno Galerija Muškarac kojeg se tereti za teško ubojstvo autom dovezen je na ispitivanje - 3 Muškarac kojeg se tereti za teško ubojstvo autom dovezen je na ispitivanje - 3 Foto: Damir Špehar/Pixsell Muškarac kojeg se tereti za teško ubojstvo autom dovezen je na ispitivanje Muškarac kojeg se tereti za teško ubojstvo autom dovezen je na ispitivanje Foto: Damir Špehar/Pixsell Muškarac kojeg se tereti za teško ubojstvo autom dovezen je na ispitivanje - 2 Muškarac kojeg se tereti za teško ubojstvo autom dovezen je na ispitivanje - 2 Foto: Damir Špehar/Pixsell +0 Muškarac kojeg se tereti za teško ubojstvo autom dovezen je na ispitivanje - 1 Galerija 1/4 >>
Osumnjičeni je u srijedu navečer u naselju Jošine autom pregazio i na licu mjesta ubio svog prijatelja, a zatim pobjegao. Policija ga je tražila satima, a spomenuto naselje bilo je pod blokadom.

Muškarac (45) kojeg se tereti za teško ubojstvo autom u bjelovarskim Jošinama policija je jutros privela na ispitivanje u Županijsko državno odvjetništvo u Bjelovaru. Očekuje se da će državno odvjetništvo od suda tražiti pritvor.

Osumnjičeni je u srijedu navečer u naselju Jošine autom pregazio i na licu mjesta iz osvete ubio svog prijatelja, a zatim pobjegao. Policija ga je tražila satima, a spomenuto naselje bilo je pod blokadom. 

Muškarac kojeg se tereti za teško ubojstvo autom dovezen je na ispitivanje - 3 Muškarac kojeg se tereti za teško ubojstvo autom dovezen je na ispitivanje - 1 (Foto: Damir Špehar/Pixsell)

"Sumnja se da je oko 17.30 sati, u Bjelovaru, u Ulici Ivana Gregorića s namjerom usmrćenja, zbog osvete radi ranijeg sukoba, vozilom na nogostupu udario 53-godišnjaka nanijevši mu osobito teške tjelesne ozlijede od kojih je 53-godišnjak na mjestu događaja preminuo. Događaju je prethodio međusobni verbalni sukob i fizički napad 53-godišnjaka na 45-godišnjaka nakon čega je osumnjičeni napustio mjesto događaja na koje se vratio za kratko vrijeme i ubrzavajući vozilom bez kočenja usmrtio 53-godišnjaka", navela je policija.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene