U centru Zagreba, u Ilici 16 u blizini hotela Heritage, obračunala su se dvojica muškarca. Jedan je posegnuo za razbijenom čašom te ozlijedio drugoga. Ozlijeđeni je završio u bolnici, a napadač na policiji.

Galerija


U neposrednoj blizini hotela Timeout Heritage na sam Badnjak u jutarnjim satima sukobila su se dva muškarca, a u obračunu je jedan zadobio ozljede zbog kojih je prevezen u bolnicu. 

Vezani članci Eksplozija u Zagrebu - 1 U eksploziji u Zagrebu uništena kuća, žena lakše ozlijeđena: "Bio sam u kupaoni, prao ruke. Mislio sam da je potres" Iustracija Drama u policijskoj postaji: Navijači nasrnuli na policajca, udarili ga šakom u glavu

Policija je privela drugog muškarca, no više detalja o samom događaju nisu htjeli iznositi. Potvrdili su nam da je ozlijeđenom muškarcu liječnička pomoć pružena u KBC-u Zagreb, a da je osumnjičeni za napad priveden u policijsku postaju na kriminalističko istraživanje. 

Kako DNEVNIK.hr doznaje u hotelu Timeout Heritage, riječ je o sukobu dvojice prijatelja koji su njihovi gosti. Jedan od muškaraca posegnuo je za staklenom čašom, razbio ju i porezao drugoga. 

Nasred Ilice izboden muškarac - 1
Nasred Ilice izboden muškarac - 4 Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Nasred Ilice izboden muškarac - 1
Nasred Ilice izboden muškarac - 3 Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Nasred Ilice izboden muškarac - 1
Nasred Ilice izboden muškarac - 2 Foto: Matija Habljak/PIXSELL