Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dovršena istraga

Horor u Zagrebu: Zatočili mladića u prostorima udruge, ukrali mu laptop, vrijeđali ga, žene ga tukle drvenom palicom

Policija, ilustracija - 1
Policija, ilustracija - 1 Foto: DNEVNIK.hr
Zagrebačka Policijska uprava izvijestila je da je dovršena istraga u slučaju u kojem su muškarac i dvije žene zatvorili mladića te mu protupravno oduzeli slobodu, verbalno ga vrijeđali te prijetili, a žene su ga i izudarale drvenom palicom.

Sumnja se da su muškarac (40) i dvije žene (25 i 42) od 29. do 30. studenog u Zagrebu u Koturaškoj ulici u prostorijama udruge zadržali 20-godišnjaka protiv njegove volje.

Nakon toga su, na nagovor 40-godišnjaka, obje žene drvenom palicom nekoliko puta udarale 20-godišnjaka po cijelom tijelu.

Također se sumnja da su sve tri osumnjičene osobe verbalno vrijeđale žrtvu, a 25-godišnjakinja mu je i otuđila prijenosno računalo.

Sumnja se da je 40-godišnjak u više navrata 20-godišnjaku uputio ozbiljne prijetnje po život s ciljem da se o tome što su mu učinili ne dozna, što je kod njega izazvalo strah za život.

Sumnja u navedena djela potvrđena je pretragom prostorija udruge u Koturaškoj ulici.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Javite im Poznajete li muškarca s fotografija? Bjelovarska policija ga traži zbog kaznenog djela bludne radnje u novogodišnjoj noći

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Podnose kaznenu prijavu Pao "ratar" u Sesvetama: Policija u obiteljskoj kući pronašla tri improvizirana laboratorija i 18 kilograma marihuane

Osumnjičeni su nakon istrage predani pritvorskom nadzorniku te je posebno izvješće podneseno nadležnom državnom odvjetništvu.


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene