Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U pritvoru je

Bacio ručnu bombu na prilazni put, eksplozija oštetila tri kuće u Zagrebu: Policija otkrila što ga je odalo

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Muškarac je na području zagrebačkog Bukovca bacio ručnu bombu na prilazni put kuće. Za manje od pet dana policija ga je pronašla i sad je u pritvoru.

Zagrebački policajci dovršili su krim istragu nad 44-godišnjakom za kojega sumnjaju da je ručnom bombom oštetio čak tri kuće.

44-godišnjak se u subotu oko 1:50 automobilom marke Citroën dovezao u Ulicu Gornji Bukovec. Nosio je ručnu bombu.

Dolaskom do kuće 41-godišnjaka, ručnu bombu bacio je na prilazni put.

Zbog eksplozije oštećeni su kuća i dvorište 41-godišnjaka, ali i dvije obližnje kuće u vlasništvu 38-godišnjaka i 69-godišnjakinje.

Pročitajte i ovo Policija na očevidu nakon eksplozije TRAJE OČEVID Eksplozija u skladištu kod Dubrovnika, jedna osoba je poginula

Nakon eksplozije 44-godišnjak je pobjegao. Nedaleko od mjesta eksplozije zaustavio je auto i na zapušteni teren odbacio transportno kućište bombe.

Pročitajte i ovo Eksplozija plina na Trešnjevci - 1 Detonaciju osjetio čitav kvart Urušen zid kuhinje, popucali prozori, oštećena vrata i auti... Žena teško ozlijeđena u eksploziji plina dok je kuhala

Zagrebačka policija posumnjala je o kojem se automobilu radi, detektirala kretanje automobila tu noć pa je pronašla 44-godišnjaka i odbačeno kućište ručne bombe. 44-godišnjak se nalazi u pritvoru.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene