Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Strava kraj Ludbrega

Nije znao plivati: Muškarac (44) ušao u rijeku i utopio se, prijatelji ga pokušali spasiti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ušao je u rijeku iako nije znao plivati. S njim su bili prijatelji, također neplivači. Hitna je mogla samo utvrditi smrt.

Muškarac (44) utopio se jučer oko 15:15 poslijepodne na kupalištu u mjestu Dubovica na obali rijeke Plitvice na ludbreškom području, objavila je PU Varaždinska.

Pročitajte i ovo Ilustracija Završena obdukcija Policija otkrila uzrok smrti osobe pronađene u Bosutu Ilustracija Udaljila se iz kuće Tragičan kraj potrage: Dvogodišnja Melissa pronađena mrtva na dnu rijeke

"Nesretni je muškarac iz Sv. Đurđa došao do rijeke Plitvice i naglo ušao u rijeku te se utopio. Mrtvo tijelo izvukao je na obalu 45-godišnjak", navodi policija i dodaje kako su na mjesto događaja izašli liječnica i mrtvozornik Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije koji su konstatirali smrt.

Podravski.hr piše da je muškarac bio neplivač te da je tamo bio s dvojicom prijatelja, također neplivačima. Kako ga oni nisu mogli spasiti, zaustavili su nakon nekog vremena prolaznika koji ga je izvukao iz vode.

Matko Murić iz PU varaždinske još je jednom pozvao građane da pripaze kad ulaze u vodu, naročito kad su velike vrućine pa je razlika između temperature zraka i vode velika. 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene