Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nevjerojatna neopreznost

Brod od 82 metra nosile struje dok je pijani kapetan - spavao!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Danska mornarica je poslala helikopter da presretne 82-metarski teretni brod nakon što su uočili da 'čudno vrluda' u Baltičkom moru.

'Teretni brod Danica Hav, koji je iz Švedske plovio za njemački Luebeck, u noći s četvrtka na petak struje i vjetrovi nosili su prema Velikom tjesnacu koji odvaja kopneni dio Danske od dva najveća otoka', kazao je za AFP glasnogovornik mornarice Kenneth Nielsen. 'Nismo mogli uspostaviti kontakt s brodom'.

Pročitajte i ovo Ilustracija imao 2,3 promila Neobičan ulov prometnih policajaca: Pijan i bez vozačke vozio ukradeni autobus Brod se zabio u most u Kini - 4 istražuju se detalji VIDEO Teretni brod zabio se u most, dvije osobe poginule

>> Pijani mornar zabunom ušao u krevet 81-godišnjakinji

Poslali su helikopter, a kada su se iskrcali na brod pronašli su ruskog kapetana kako čvrsto spava za kormilom. Oko njega se širio vrlo jak miris alkohola.

Kapetana su helikopterom prevezli u policijsku postaju. 8 sati nakon uhićenja izvađena mu je krv a nalazi su pokazali kako ima 0,22 promila alkohola u krvi. Sudac mu je odredio zadržavanje u pritvoru zbog kršenja Zakona o sigurnosti na moru. Saslušanje je zakazano za 13. ožujka.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene