Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Muškarca pretukao biciklist

Nadzorne kamere pomogle su policiji, pozivaju ubojicu da se preda: ''Šanse da ga ne pronađemo u narednih par dana su jako male''

Policija još uvijek traga za muškarcem s kojim se sukobio 66-godišnjak čije je tijelo pronađeno u zagrebačkom naselju Kruge.

Tijelo muškarca pronađeno je u ponedjeljak ujutro oko 9:40 na parkiralištu u zagrebačkom naselju Kruge, no policija još uvijek nije objavila više službenih informacija.

Prema neslužbenim podacima, žrtva je 66-godišnji muškarac koji je sa suprugom živio u Ulici Cvijete Zuzorić, nedaleko od mjesta zločina. Policija pretpostavlja da je došlo do fizičkog sukoba sa zasad nepoznatom muškom osobom, za kojom se traga.

Prema našim informacijama, nesretni muškarac bio je u šetnji sa svojim psom kada je došlo do svađe s biciklistom koji je pored njega prolazio. Verbalni sukob prerastao je u fizički obračun. Od službenica jednog obližnjeg ureda doznajemo da su vidjele kako biciklist više puta udara muškarca koji je potom pao na tlo. 

Biciklist se zatim dao u bijeg, ali su ga one uspjele snimiti s leđa i snimku su predale policiji koja sad ima konkretan trag. 

''Šanse da ga ne pronađemo su jako male''

Mjesto zločina ograđeno je policijskom trakom, a očevid je završio u poslijepodnevnim satima.

Sve raspoložive snage krim policije i u večernjim satima su na terenu. Zvonimir Petrović, voditelj službe općeg kriminaliteta zagrebačke policije otkrio je za Dnevnik Nove TV da su na tragu počinitelju. ''Imamo indicije. Ovim putem poručujem počinitelju da se sam javi, jer šanse da ga ne pronađemo u narednih par dana su jako male'', poručuje Petrović.

Policija pregledava kamere

Policija pregledava i sve nadzorne kamere ne bi li ušla u trag ubojici. ''Zasad znaju da je riječ o biciklistu. Na terenu je velik broj pripadnika krim policije, češljaju se svi tereni, pregledaju se nadzorne kamere. S obzirom na velik broj nadzornih kamera u Zagrebu, u policiji se nadaju da će im to itekako olakšati posao'', izvijestio je reporter Dnevnika Nove TV Domagoj Mikić i dodao da zasad postoje dvije teorije o kretanjima biciklista.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna tragedija u zagrebu Stravični zločini koji su potresli Hrvatsku: Slučaj u Mlinovima nije prvi, ovi su roditelji dizali ruku na svoju djecu

''U igri jenekoliko teorija. Jedna je da je biciklist došao iz smjera Avenije Marina Držića i krenuo u smjeru zapada, a druga je teorija da je došao iz Ulice Cvijete Zuzorić. Zabrinjava činjenica da tu cestu u jutarnjim satima koriste i đaci koji idu u školu, stoga se mještani nadaju da će ubojica biti što prije pronađen i priveden pred lica pravde'', dodao je Domagoj Mikić.

Pas čuvao tijelo

"Nisam ništa vidio, ali sam čuo svađu. U prvi mah sam pomislio da dolazi iz centra, ali sam onda shvatio da se nešto događa u blizini", ispričao je Ivica Talan, koji je u susjedstvu popravljao automobil.

Kad je došao na mjesto zločina već je jedna žena pozvala Hitnu pomoć. Vidio je muškarca na podu s ozljedom glave iz koje je obilato krvario.

"U blizini je stajao njegov pas koji nikoga nije puštao blizu", rekao je Talan novinarima.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene