Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Određen istražni zatvor

Mladići u Varaždinu oteli maloljetnika, a potom ženi prijetili smrću zbog 30.000 kuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Varaždinsko državno odvjetništvo donijelo je rješenje o provođenju istrage i odredilo je istražni zatvor protiv dvojice mladića zbog otmice i pokušaja iznude.

Priopćeno je da dvojicu mladića, 24-godišnjaka i 25-godišnjaka, sumnjiče da su 10. veljače u Varaždinu, zajedno s još tri osobe, prišli 17-godišnjaku, gurnuli ga na stražnje sjedalo automobila i odvezli ga na parkiralište stambene zgrade u drugom dijelu grada.

Pročitajte i ovo Rafael Krešić i Dina Čevid "Bit će teško dokazati optužbe" Odvjetnik upozorio na probleme u slučaju Matanić: Otkrio sljedeće poteze policije i tko može podnijeti kaznenu prijavu Kaznena prijava protiv redatelja Dalibora Matanića - 1 DORH istražuje Pala je prva kaznena prijava u slučaju Dalibora Matanića: "Sve te žrtve će ostati obilježene za ostatak svog života"

Tamo su ga izvukli iz automobila i čvrsto ga držeći za ruke doveli do ulaza u zgradu. Htjeli su ga prisiliti da im otkrije gdje stanuje osoba od koje traže vraćanje novca.

Varaždinsko državno odvjetništvo sumnja i da je 25-godišnjak, neposredno nakon toga, rekao ženi koja je izašla iz zgrade da mu je dužna iznos od 30.000 kuna i da mu mora vratiti novac za sedam dana. Zaprijetio joj je da će ju ubiti ako to ne učini.

Ona je odbila dati novac i sve prijavila policiji. Obojici mladića određen je istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke u istrazi i zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela i počinjenja kaznenog djela kojim se prijeti.

Aktualno Osumnjičena za ubojstvo sestre: Smiljani Srnec određen jednomjesečni istražni zatvor +0 Igor Pavlic, glasnogovornik Županijskog suda u Varaždinu o ubojstvu Smiljane Srnec (Foto: Dnevnik.hr) Hrvatska Osumnjičena za ubojstvo sestre: Smiljani Srnec određen jednomjesečni istražni zatvor 1/1 >>

Aktualno Odbijena žalba Odvjetništva: Daruvarac presudu čeka na slobodi – bez mjera opreza +0 Darko Kovačević Daruvarac (Foto/Arhiva: Dino Stanin/Pixsell) Hrvatska Odbijena žalba Odvjetništva: Daruvarac presudu čeka na slobodi – bez mjera opreza 1/1 >>

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene