Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Završio u pritvoru

Nemile scene u bolnici: Mladić nogom opalio liječnika pa ga policajci morali smirivati

KBC Split - 1
KBC Split - 1 Foto: Vijesti Nove TV u 14
Mladić je u nedjelju prilikom pregleda u KBC-u Split nogom udario liječnika te je nakon toga uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku.

Mladić koji je u nedjelju prilikom pregleda u KBC-u Split nogom udario liječnika završio je kod pritvorskog nadzornika, doznaje se u utorak u splitskoj policiji.

Slučaj su riješili djelatnici Prve policijske postaje koji su nakon incidenta u bolnici dovršili kriminalističko istraživanje nad 29-godišnjakom zbog osnovane sumnje u počinjenje kaznenog djela prisile prema zdravstvenom djelatniku.

Pročitajte i ovo Vukovar Nakon divljačkog napada Vukovarci pripremaju prosvjed: "Sad je dosta, godinama nas teroriziraju! Neka se međusobno tuku, a mi ćemo pokupiti ostatke"

Policija sumnja da je 29-godišnjak u nedjelju unutar bolnice, tijekom pregleda, nogom udario dežurnog doktora te je on zadobio lakšu tjelesnu ozljedu, a potom su policijski službenici nad njim upotrijebili sredstva prisile. Nakon što su ga smirili 29-godišnjak je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku.

Neslužbeno, sve se događalo u Klinici za psihijatriju, koja se nalazi u podrumu KBC-a Split.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene