Obavijesti Video Pretražite Navigacija
GURNUO GA U SAVU

Kazna za hladnokrvno ubojstvo: U Zagrebu osuđen mladić, ubio je novog dečka bivšeg partnera

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na zagrebačkom Županijskom sudu u petak je na 12-godina zatvora nepravomoćno osuđen 20-godišnji mladić koji je 7. ožujka prošle godine ubio nožem 21-godišnjeg novog dečka svojeg bivšeg partnera.

Uz to, mladiću je određen istražni zatvor jer je osuđen na kaznu zatvora višu od pet godina, a mora platiti i polovicu svih sudskih troškova u iznosu od 43.000 kuna te troškove odvjetnika žrtvine obitelji.

Mladiću su kao olakotne okolnosti cijenjene smanjiva ubrojivost, dosadašnja neosuđivanost i mlađa dob, dok su kao otegotne uzete niske pobude i visoki stupanj kriminalne volje koja je vidljiva iz pokušaja prikrivanja zločina.

Pročitajte i ovo Mislav Bago OD 19:15 Dnevnik Nove TV donosi rezultate istraživanja u borbi za gradonačelničku fotelju u Zagrebu i Splitu

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna ''Sve me to rastužuje'' Država će se žaliti na odluku o istospolnim posvojiteljima, udruge odgovaraju: ''Sada je na potezu, ne Vlada, već HDZ koji mora odlučiti želi li biti moderna stranka''

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna OKRENUTA NOVA STRANICA Hrvatska prešla milijun utrošenih doza: Vili Beroš cijepit će građane Zagreba na Velesajmu

Mladića se tereti da je 7. ožujka prošle godine nazvao 21-godišnjaka kojeg poznaje od ranije te ga je pozvao da se između 19 i 20 sati nađu na savskom nasipu kod naselja Prečko.

Kada su se našli na dogovorenom mjestu spustili su se do rijeke Save gdje je izbila svađa, a potom i naguravanje, nakon čega je 20-godišnjak ubo nožem 21-godišnjaka i odgurnuo ga u Savu.

Tijelo ubijenog je pronašla policija 28. ožujka prošle godine u Strmcu Bukevskom.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene