Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pomahnitali napadač

Bivši vijećnik metalnom polugom izudarao načelnika općine pa mu se zaletavao u auto!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Načelnika općine Galovac Marina Gulana sinoć je metalnom polugom pretukao i teško ozlijedio 35-godišnjak sumještanin, koji je uhićen i nad njim se provodi kriminalističko istraživanje, izvijestila je danas zadarska policija.

Glasnogovornik PU zadarske Elis Žodan potvrdio je kako je 32-godišnji Gulan zadobio teške ozljede u vidu dva prijeloma. Napadača, 35-godišnjeg muškarca, policija sumnjiči da je jučer u Galovcu metalnom polugom po tijelu izudarao Gulana te svojim automobilom namjerno udario u njegovo vozilo.

Pročitajte i ovo Problem proračuna u Zadru - 1 tehnički proračun Sve je stalo zbog svađe: Gradonačelnik i Gradsko vijeće prebacuju loptice, a radnici strahuju za plaće Centar za mlade Zadar - 3 u očekivanju Godota Sramotan primjer nebrige: U velebnu zgradu uložili šest milijuna eura, a zjapi prazna

>> Odvjetnika nožem izbo 105 puta, osuđen na 40 godina zatvora

Napad se dogodio predvečer pokraj mjesnoga igrališta, a neslužbeno se doznaje da je 35-godišnji napadač navodno bivši općinski vijećnik.

Doznaje se i da je načelnika najprije počeo vrijeđati, a zatim i udarati metalnom šipkom.

Načelnik Gulan pokušao se braniti te je spas potražio bijegom u svoje vozilo, no razjareni sumještanin tada se svojim vozilom počeo zaletavati u njegovo. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene