Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Intervenirala i policija

Medicinska sestra u zagrebačkoj bolnici naletjela na par u ljubavnom klinču, oni je brutalno izvrijeđali

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pacijent i pacijentica iz Vinogradske bolnice zasuli su medicinsku sestru uvredama jer je ušla u sobu u trenutku dok su razodjenuti izmjenjivali zagrljaje.

Prekršajne prijave zaradili su 34-godišnji muškarac iz Zagreba i 39-godišnja Splićanka nakon što ih je medicinska sestra u zagrebačkoj Vinogradskoj bolnici ulovila u ljubavnom klinču u jednoj od soba.

Prema navodima Jutarnjeg lista, revoltirani pacijenti sasuli su na sestru salvu uvreda te nastavili vrijeđati i liječnicu koja je ubrzo stigla.

Na kraju su intervenirali i policajci, koji su razuzdanim pacijentima napisali prekršajne prijave.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna REMEĆENJE JAVNOG REDA Uzviknuo "HDZ lopovi" i zaradio prekršajnu prijavu, Plenković: "Zakon se mora provoditi"

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna POLICIJA POTVRDILA Marku Perkoviću Thompsonu prekršajna prijava zbog koncerta u Slunju

"Oni su bili u potpunosti goli. Rekla sam im da je to zabranjeno u prostoru bolnice jer time krše kodeks te da će biti disciplinski otpušteni. Počeli su na to negodovati i vikati. Pa je došla doktorica, a pacijenti su je vrijeđali. Oboje su bili izrazito agresivni", izjavila je medicinska sestra na suđenju opisujući događaj iz prošle godine.

Prekršajni sud u Zagrebu ih je nedavno kaznio sa 600 kuna, piše Jutarnji.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene