Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Noževi i palice

Masovna tučnjava izbila nakon što je žena udarena šakom u glavu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jučer oko 23.20 sati u Koprivničkoj ulici u Varaždinu, na terasi i parkiralištu caffe bara u sklopu benzinske postaje, policija je intervenirala zbog narušavanja javnog reda i mira za što su bila odgovorna petorica muškaraca stara 49, 38, 19, 18 i 14 godina te 38-godišnja žena.

Žena i 49-godišnji muškarac najprije su počeli vikati i vrijeđati jedno drugo raznim pogrdnim riječima nakon čega su se u sukob umiješali ostali muškarci te počeli vikati i vrijeđati 49-godišnjaka. U jednom trenutku 49-godišnjak je udario ženu šakom u glavu, nakon čega su ostali muškarci iz osobnog vozila izvukli palice i nož te prišli terasi ugostiteljskog objekta gdje su nastavili vikati i vrijeđati 49-godišnjaka i ostale goste. Za dolaska interventnih policajaca spremili su palice u vozilo te odbacili nož pored vozila.

Pročitajte i ovo Mjesto napada terorizam u Australiji Tinejdžer izbo muškarca kuhinjskim nožem, ustrijelila ga policija Policija i dalje istražuje slučaj - 3 Kriminalističko istraživanje Policija objavila mučne detalje: Sin šefa policije i prijatelji prebili mladića, ima ozljede opasne po život

Tijekom intervencije 38-godišnjak je napao interventnog policajca, uhvatio ga za vrat i odgurnuo, nakon čega su obojica pala na tlo. Policajac je nad njim morao upotrijebiti sredstva prisile te je muškarac s ostalim sudionicima priveden u prostorije Policijske uprave varaždinske. Tijekom cijelog postupanja svi spomenuti, osim 49-godišnjaka, vrijeđali su policajce raznim pogrdnim riječima i psovkama.

U prostorije PU varaždinske pozvana je ekipa Hitne medicinske pomoći Varaždin te je utvrđeno da je policajac zadobio ogrebotinu i crvenilo na lijevoj strani vrata. Medicinska pomoć pružena je i ozlijeđenim sudionicima događaja.
Protiv 38-godišnjaka policajci će podnijeti kaznenu prijavu zbog napada na službenu osobu, a protiv ostalih optužni prijedlog za prekršaje. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene