Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Mali Lošinj: Tragičan sukob dvojice braće

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U fizičkom sukobu braće Vinka (52) i Bože (45) Komadine, koji se dogodio sinoć u dvorištu njihove obiteljske kuće u Malome Lošinju, život je izgubio stariji brat Vinko Komadina, izvijestila je primorsko-goranska Policijska uprava.

Prema prvim podacima braća su se u dvorištu obiteljske kuće, u kojoj su živjela s majkom, najprije posvađala, a zatim i fizički sukobila.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Osveta zbog štete Zagrebački kirurg ubio kozu i kozliće jer su mu obrstili nasade Slika nije dostupna Oprezniji ulazak u more Dvometarska meduza uplašila turiste na Malom Lošinju

Policija je na mjestu događaja zatekla Vinka Komadinu u nesvjestici, nakon čega su ga djelatnici lošinjskoga Doma zdravlja pokušali reanimirati. Vinko je nedugo nakon toga umro.

Na mjesto događaja izišao je istražni sudac Duško Tišma, koji je naložio da se tijelo prenese na riječki Zavod za sudsku medicinu gdje će biti obavljena obdukcija.

Iz policije su naglasili da će nakon očevida, biti obavljene konzultacije s državnim odvjetništvom, kako bi se utvrdila točna kvalifikacija toga kažnjivog djela.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene