Ilustracija (Foto: Igor Kralj/PIXSELL)
Ilustracija (Foto: Igor Kralj/PIXSELL) Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Nepoznata žena pokucala je na vrata 85-godišnjakinji i ukrala joj nekoliko stotina tisuća kuna nakon što joj se lažno predstavila kao zaposlenica banke, izvijestila je u petak zagrebačka policija.


Prevarantica je ženu prevarila u srijedu, u Ulici Božidara Rašice na zagrebačkoj Trešnjevci, a prema neslužbenim podacima, ukrala joj je gotovo 400 tisuća kuna.

Vezani članci Zastava Hrvatske Mladić u Petrinji zapalio hrvatsku zastavu pa zaradio kaznenu prijavu Ilustracija Ponovimo gradivo: Ne uplaćujte novac muškarcu koji vam preko interneta obećava novac i zlato!

Policija ponovno upozorava građane da nipošto ne puštaju nepoznate osobe koje pokušavaju ući u njihove domove i doći u posjed njihovog novca ili drugih vrijednih stvari, jer je riječ o prevarantima koji iskorištavaju nemoć starijih, lažno im se predstavljajući da su djelatnici banke, maserke ili policajci.

Policija navodi da ih građani odmah trebaju obavijestiti na broj 192 u slučaju da dobiju telefonske pozive od nepoznatih osoba koje od njih traže da nešto učine sa svojim novcem, zlatom i drugim vrijednim predmetima, ili im kažu da će netko doći na njihovu adresu radi provjere novca ili zlata. (Hina)