Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ne budite lakovjerni

Upozorenja nikad dosta: Lažno se predstavili i staricu "olakšali" za nekoliko tisuća kuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvojica nepoznatih muškaraca opljačkala su u utorak u Karlovcu 78-godišnju staricu lažno se predstavljajući kao djelatnici telekomunikacijske tvrtke koja provjerava instalacije, priopćila je u srijedu karlovačka policija.

Dvojica razbojnika došla su u kuću 78-godišnjakinje u gradskoj četvrti Dubovac lažno se predstavljajući kao djelatnici telekomunikacija i nakon "pregleda" za uslugu su od vlasnice zatražili određeni novčani iznos, koji im je ona dala. Potom su iskoristili njezinu nepažnju i ukrali joj novac, bankovne kartice i nakit. Kasnije su na bankomatu s njezina računa podigli određeni novčani iznos.

Pročitajte i ovo Ilustracija žene koja je otkupila bezvrijednu narukvicu Policija traga za muškarcem Je li moguće da netko na ovo nasjedne? Pogledajte što je učinila lakovjerna žena Nepoznata žena prevarila 75-godišnjakinju i iz torbice joj ukrala nekoliko tisuća eura Opreza nikad dosta Došla 75-godišnjakinji na vrata i rekla da ima poklon: Ubrzo je iz torbice nestalo nekoliko tisuća eura

Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, navela je karlovačka Policijska uprava.

Glasnogovornica PU karlovačke Andreja Lenard ponovno je pozvala građane, naročito starije dobi,  da ne budu lakovjerni, jer se ovakve prijevare i krađe često događaju, ističući da ne puštaju nepoznate osobe u svoj dom.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene