Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dvojica nepoznatih muškaraca opljačkala su u utorak u Karlovcu 78-godišnju staricu lažno se predstavljajući kao djelatnici telekomunikacijske tvrtke koja provjerava instalacije, priopćila je u srijedu karlovačka policija.


Dvojica razbojnika došla su u kuću 78-godišnjakinje u gradskoj četvrti Dubovac lažno se predstavljajući kao djelatnici telekomunikacija i nakon "pregleda" za uslugu su od vlasnice zatražili određeni novčani iznos, koji im je ona dala. Potom su iskoristili njezinu nepažnju i ukrali joj novac, bankovne kartice i nakit. Kasnije su na bankomatu s njezina računa podigli određeni novčani iznos.

Vezani članci Policija, ilustracija U dvorištu napuštene kuće u Vinkovcima pronađeno tijelo 29-godišnjaka Napad u Hanauu kraj Frankfurtha - 5 Krvavi napad u Njemačkoj: Najmanje osmero mrtvih i petero ranjenih, policija traga za napadačima, grad nadlijetali helikopteri

Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, navela je karlovačka Policijska uprava.

Glasnogovornica PU karlovačke Andreja Lenard ponovno je pozvala građane, naročito starije dobi,  da ne budu lakovjerni, jer se ovakve prijevare i krađe često događaju, ističući da ne puštaju nepoznate osobe u svoj dom.