Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija ju privela

Labin: Zatočila i zlostavljala Švicarku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je u Labinu jučer uhitila 52-godišnju ženu iz Labina koja je u svojemu stanu zatočila i fizički zlostavljala 42-godišnjakinju iz Švicarske, izvijestila je danas istarska Policijska uprava.

Švicarka, koja više nije mogla trpjeti udarce i maltretiranje, pobjegla je od zlostavljačice tako što je preko terase skočila na ulicu. Policija je zlostavljanje otkrila 13. studenoga, kada je žena i pobjegla od Labinjanke te s vidljivim ozljedama po cijelom tijelu zaustavljala promet panično tražeći pomoć. Jedan ju je prolaznik prevezao u pulsku bolnicu, gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđena.

Pročitajte i ovo Policija - 1 Statistika Tko je prosječni hrvatski kriminalac, koje je dobi i zbog čega završi iza rešetaka? Policija - 1 Policija na terenu Akcija USKOK-a: U tijeku uhićenja i pretresi na području Zagreba, oglasio se Božinović

>> U Labinu zaplijenjeno 5,5 kilograma marihuane

Kriminalističkom istragom policija je utvrdila da je zlostavljana žena boravila u Labinu kod 52-godišnjakinje, koja je voditeljica 'Kristove zajednice' u Švicarskoj i koja ju je fizički zlostavljala nekoliko dana. Protiv 52-godišnje Labinjanke podnijet će se kaznena prijava zbog protupravnog oduzimanja slobode i nanošenja teške tjelesne ozljede, a danas je privedena u istražni centar Županijskoga suda u Puli. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene