Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vozač skrivio nesreću

Kutina: Prevrnuo se autobus pun putnika, 37 ozlijeđenih, dvoje teško

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Teška prometna nesreća dogodila se na Autocesti A3, pored mjesta Repušnica kod Kutine i u smjeru Slavonskog Broda. U prevrtanju autobusa ozlijeđeno je 37 osoba, na svu sreću bez smrtnih posljedica.

Nesreća se dogodila 45 minuta iza ponoći, a skrivio ju je 38-godišnji vozač autobusa, doznajemo iz PU sisačko-moslavačke. On je autobusom BiH registarskih oznaka izletio s autoceste, a nakon toga se autobus prevrnuo na bok.

Pročitajte i ovo Kombi s migrantima Odbio se zaustaviti Optužen Moldavac koji je divljao po Zagrebu u kombiju punom migranata Ilustracija Tragedija Teška nesreća kod Sesveta: Autobus udario ženu, preminula je

>> Izgubio nadzor: Kamion završio na boku, po cesti se rasule boce s kisikom

Dvoje putnika teško je ozlijeđeno u toj nesreći, no njihove ozljede nisu opasne po život. 35-ero putnika lakše je ozlijeđeno, a ukupno 55 putnika se nalazilo u autobusu.

Intervenirali su i vatrogasci, koji su morali vaditi dio putnika zarobljenih u autobusu. Protiv vozača autobusa policija je podnijela odgovarajuću kaznenu prijavu.

Hitna pomoć prevezla je 27 osoba u sisačku bolnicu, a 10 lakše ozlijeđenih u novogradišku bolnicu. Nakon pružene liječničke pomoći ozlijeđenima, dvije su osobe s težim ozljedama zadržane u sisačkoj bolnici.

Za ostale se putnike organizira prijevoz i povratak u BiH, navodi DUZS.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene