Ilustracija (Foto: Pixsell, Marko Lukunić)
Ilustracija (Foto: Pixsell, Marko Lukunić) Foto: Pixsell, Marko Lukuni?

Završena je kriminalistička istraga nad dvojicom mladića u dobi od 22 i 23 godine i 22-godišnjom djevojkom zbog prijetnje 44-godišnjem taksistu i oštećenja njegova vozila, javlja policija.


Naime, u ponedjeljak oko 23.40 sati u mjestu Kutinica, grad Kutina, 44-godišnjak je s taksijem prevozio dvojicu mladića i djevojku. Oni su, nezadovoljni cijenom vožnje, tražili da stane.

Vezani članci Policijski očevid, ilustracija Policija objavila detalje nesreće na Klisu: Vozač prethodno skrivio još jednu nesreću, pobjegao, bio je pijan i nije imao dozvolu Suzavac, ilustracija Policajci devetogodišnjakinji stavili lisice i pošpricali je suzavcem: ''Ponašaš se kao dijete! Ovo ti je posljednja šansa''

Nakon što su izašli iz taksija, mladići su nogama počeli udarati po autu i napravili oštećenja u vidu ogrebotina i udubljenja. Iz vozila je izašao taksist i upozorio ih da prestanu, a 22-godišnjak ga je fizički napao te mu prijetio.

U ovom obračunu, kojemu su se pridružili i drugi mladić i djevojka, 44-godišnji taksist od zadobivenih udaraca po glavi i tijelu pao je na tlo. Nakon što je uspio otići s mjesta događaja, slučaj je prijavio policiji.

U kutinskom Domu zdravlja pružena mu je liječnička pomoć i utvrđene su lakše tjelesne ozljede. Šteta nastala na taksiju procijenjena je na oko 5000 kuna.

Prilikom uhićenja osumnjičenom 22-godišnjaku utvrđena je alkoholiziranost od 1,38 promila, 23-godišnjaku od 1,49 promila, a djevojci od 1,05 promila.

Sve troje je prekršajno prijavljeno, a 22-godišnjak je zbog prijetnje taksistu prijavljen i kazneno.