Obavijesti Video Pretražite Navigacija
O povratku se želi konzultirati s odvjetnikom

Krojf: Nisam bjegunac od pravosuđa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Miljenko Žaja Krojf izjavio je za mostarske medije da nije bjegunac od hrvatskog pravosuđa, no da će odluku o eventualnom povratku u Hrvatsku nakon jučerašnje oslobađajuće presude Županijskog suda u Zagrebu donijeti nakon što se konzultira s odvjetnikom.

On je na zagrebačkom Županijskom sudu u petak oslobođen optužbi da je poticao na ubojstvo koje se 1990. dogodilo u Zagrebu te pomagao u likvidaciji 1997. u njemačkom gradu Hagenu.

Krojf je prije nekoliko dana uhićen, ali ubrzo i pušten u BiH čiji je državljanin. Pušten je nakon što ga je državni odvjetnik ispitao zbog sumnji da je bio povezan s međunarodnim krijumčarskim lancem kokaina.

'Nisam bjegunac od hrvatskog pravosuđa. Ja sam vjerovao u pravdu', rekao je Krojf. Dodao je da će nakon razgovora s odvjetnikom donijeti eventualnu odluku o povratku u Hrvatsku. On je u Hrvatskoj pravomoćno osuđen na tri godine zatvora zbog iznude.

Njegova obrana tvrdi da se on nakon presude Županijskog suda može slobodno vratiti u Hrvatsku te da može tražiti obnovu postupka. (Hina)
 

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić prvim letom tvrtke Air Serbia stigao iz Beograda u Mostar - 2 Stigao prvi putnik VIDEO Pogledajte srdačne pozdrave Vučića i Čovića, zagrljajem obilježili važan trenutak Zoran Milanović Facebook objava Milanović: "Kao svaki ugroženi diktator, Plenković medije proglašava neprijateljima"

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene