Obavijesti Video Pretražite Navigacija
sukobili se na parkiralištu

Troje mladih kralo u riječkom trgovačkom centru pa ozlijedili zaštitara koji ih je pokušao zaustaviti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Četiri osobe kazneno su prijavljene zbog razbojničke krađe, u kojoj su u riječkom trgovačkom centru ukrali više artikala i ozlijedili zaštitara, izvijestili su u utorak iz Policijske uprave primorsko-goranske.

Nakon provedene istrage, policija sumnjiči trojicu hrvatskih državljana, starosti od 19 do 23 godine i 21-godišnju hrvatsku državljanku, da su u svibnju u trgovačkom centru na području Podvežice u Rijeci otuđili više različitih artikala vrijednih nekoliko stotina kuna.

Pročitajte i ovo Ukradena ogrlica, ilustracija Policija traži lopova Razbojnik u Zagrebu ženama krao nakit: Jednoj s vrata strgnuo "nekoliko tisuća eura" Ilustracija Intervenirala policija Napadnut dostavljač u Zagrebu: Građani priskočili u pomoć, a onda se začuo pucanj

Kada ih je djelatnik zaštitarske tvrtke pokušao spriječiti u bježanju, na parkiralištu ispred trgovine, naguravali su s njime, udarali ga i lakše ozlijedili.

Pri tome je oštećeno parkirano osobno vozilo u vlasništvu 39-godišnje hrvatske državljanke.

Zbog sumnje u počinjenje razbojničke krađe, četvero osumnjičenih je kazneno prijavljeno mjerodavnom državnom odvjetništvu, a jedan od njih je kazneno prijavljen i za oštećenje tuđe stvari.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene