Policija, ilustracija - 2
Policija, ilustracija - 2 Foto: Dubravka Petric/Pixsell

Četiri osobe kazneno su prijavljene zbog razbojničke krađe, u kojoj su u riječkom trgovačkom centru ukrali više artikala i ozlijedili zaštitara, izvijestili su u utorak iz Policijske uprave primorsko-goranske.


Nakon provedene istrage, policija sumnjiči trojicu hrvatskih državljana, starosti od 19 do 23 godine i 21-godišnju hrvatsku državljanku, da su u svibnju u trgovačkom centru na području Podvežice u Rijeci otuđili više različitih artikala vrijednih nekoliko stotina kuna.

Vezani članci Nizak vodostaj Drave kod Osijeka - 2 Iz grada na Dravi stižu prizori kakve se rijetko viđa: 17 godina je prošlo otkako su Osječani zadnji put šetali koritom europske Amazone Žaruljice za auto, ilustracija Rus u pet godina iz tvornice žarulja pokrao 67 kila zlata, prvo priznao, a onda se predomislio

Kada ih je djelatnik zaštitarske tvrtke pokušao spriječiti u bježanju, na parkiralištu ispred trgovine, naguravali su s njime, udarali ga i lakše ozlijedili.

Pri tome je oštećeno parkirano osobno vozilo u vlasništvu 39-godišnje hrvatske državljanke.

Zbog sumnje u počinjenje razbojničke krađe, četvero osumnjičenih je kazneno prijavljeno mjerodavnom državnom odvjetništvu, a jedan od njih je kazneno prijavljen i za oštećenje tuđe stvari.