Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stroj je odbacio od njega

Kosilicom naletio na bombu i aktivirao je

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nevjerojatnu sreću imao je 27-godišnji mladić iz Srijema nedaleko u Koprivnice.

On je u petak poslijepodne kosio travu na livadi u neposrednoj blizini mjesta u kojem živi i u jednom trenutku kosilicom je naišao na bombu, koju prethodno nije vidio.

Pročitajte i ovo Jutro nakon terorističkog napada u Moskvi Dojava o bombi Nova drama u Moskvi: Evakuirana bolnica u kojoj se liječe žrtve terorističkog napada Rusi moćnim oružjem otežavaju Ukrajincima na bojišnici Objavili i snimku VIDEO Rusija krenula u masovnu proizvodnju zastrašujućeg oružja: "Zapad nema pojma što se događa, mogu razoriti bilo koji europski grad"

>> Zagreb: Pijan pokušao ubiti dvojicu mladića na Ribnjaku jer mu nisu dali piće

Kosilica je bombu zahvatila svojim oštricama i, na sreću, odbacila je podalje od njega. Nakon nekoliko sekundi, bomba se aktivirala. Mladić je ostao zapanjen, nije mogao vjerovati što se dogodilo. Velika je sreća da u eksploziji nije ozlijeđen.

Policija je jutros priopćila kako su na livadi napravili očevid i da su tom prilikom provjerili ima li još kakvih odbačenih eksplozivnih naprava na terenu, ali ništa drugo nisu pronašli.

Protiv nepoznatog počinitelja policija će podnijeti kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu. Za kazneno djelo dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom zakon predviđa kaznu od šest mjeseci do pet godina zatvora. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene