Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Napad u kući

Zatočio muškarca, prijetio mu oružjem i uzeo novac: Otkrivena pozadina drame u dalmatinskoj općini

Policija na cesti
Policija na cesti Foto: Ranko Suvar/Cropix
Osumnjičeni 33-godišnjak od 28-godišnjaka je tražio novac te ga verbalno i fizički napao te ga zaključao u kući u kojoj su boravili i, uz prijetnje hladnim oružjem, od njega iznudio 4200 eura.

Muškarac (33) u utorak ujutro došao je u obiteljsku kuću 28-godišnjaka i donio drogu koju su onda zajedno konzumirali. Stariji muškarac nakon toga je od mlađeg tražio novac te ga verbalno i fizički napao, a onda i zaključao u kuću uz prijetnje smrću hladnim oružjem. Na taj način od 28-godišnjaka je iznudio 4200 eura.

"Pretragom stana i vozila koje koristi osumnjičeni pronađena je manja količina kokaina i veći dio iznuđenog novca, što je oduzeto. Osumnjičeni 33-godišnjak je uz kaznenu prijavu kasno sinoć predan pritvorskom nadzorniku", priopćili su iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

Pročitajte i ovo Ilustracija subvencijska prijevara Velika akcija EPPO-a, policija upala u poznatu tvrtku: Na meti osobe iz više županija, pronevjereni milijuni eura

Osumnjičenog 33-godišnjaka sumnjiči se za tri kaznena djela, i to kaznena djela iznude, protupravnog oduzimanja slobode i omogućavanje trošenja droga.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene