U Adžamovcima se kuća urušila na čovjeka
U Adžamovcima se kuća urušila na čovjeka Foto: Radio Nova Gradiška

Dio kuće urušio se na muškarca u Adžamovcima pored Nove Gradiške. Muškarac je završio u bolnici s lakšim ozljedama. Pomagao je u radovima na kući.


Nakon 10 sati ujutro urušio se dio kuće u Adžamovcima pored Nove Gradiške. U urušavanju kuće lakše je ozlijeđen muškarac, 1956. godište.

Vezani članci Vatrogasci na terenu, požar na području Danilo Biranja Potresne fotografije vatrogasaca koji su se cijelu noć borili s vatrenom stihijom nedaleko od Šibenika Prometna nesreća na autocesti A3 - 1 Šokantno svjedočanstvo preživjelog: "Mi koji smo bili u gornjem dijelu autobusa dobro smo prošli, ali oni koji su bili dolje... To je bio pravi masakr"

Neslužbeno se doznaje kako se dio kuće urušio prilikom otkopavanja dijela kuće. Naime, skupina ljudi željela je učvrstiti temelje kuće, no prilikom radova došlo je do urušavanja. Ozlijeđeni muškarac pomagao je vlasniku kuće u radovima. 

Muškarca su iz ruševina morali izvlačiti mještani i vatrogasci, koji su na teren izašli po dojavi. 

Unesrećeni je prevezen u Opću bolnicu Nova Gradiška. Utvrđene su mu lakše ozljede i ubrzo će biti pušten iz bolnice. 

"Policija je upoznata s događajem, utvrđivanje činjenica je u tijeku, na terenu je Inspekcija zaštite na radu", rekla nam je glasnogovornica PU brodsko-posavske Kata Nuić.

U Adžamovcima se kuća urušila na čovjeka
Urušavanje kuće Foto: Radio Nova Gradiška