Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ima i kćer (4)

FOTO Vozačica koja je smrtno stradala u Podravini bila je trudna: Policija objavila detalje nesreće

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
25-godišnja vozačica poginula je u ponedjeljak ujutro na otvorenom djelu lokalne ceste Kloštar Podravski - Kozarevac, gdje je automobilom skrenula s ceste i udarila u stablo, izvijestila je Policijska uprava koprivničko-križevačka. Njezin muž je otkrio da je bila trudna.

Teška nesreća dogodila se u ponedjeljak oko 7:40, a 25-godišnja vozačica je od zadobivenih ozljeda preminula na mjestu nesreće.

Policija je nakon očevida objavila kako je djevojka upravljala osobnim automobilom Alfa virovitičke registarske oznake te iz neutvrđenog razloga automobilom sletjela izvan kolnika. Automobil je bočnom stranom udario u betonsko-žičanu ogradu i stablo.

Vozačica je od zadobivenih ozljeda na mjestu događaja preminula, a tijelo je prevezeno na Odjel patologije Opće bolnice Koprivnica, gdje će se obaviti obdukcija.

Zbog vršenja očevida je za sav promet bila je zatvorena lokalna cesta 26129 između mjesta Kloštar Podravski i Kozarevca od 8:25 do 11.25, a promet se odvijao obilaznim pravcima.

Policijski službenici će o događaju dostaviti izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Od siline udarca automobil se omotao oko stabla.

Bila je trudna

Podravski.hr je na mjestu nesreće doznao da je vozačica odvezla svog nevjenčanog supruga na posao, nakon čega se vraćala kući. Suprug je ubrzo došao na mjesto nesreće te je rekao da nije prošlo ni 15 minuta od njihova posljednjeg susreta. Vozačica je u trenutku nesreće bila u drugom mjesecu trudnoće, a ona i suprug imaju 4-godišnju kćer.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Poginuo muškarac Detalji stravične nesreće kod Zadra: Pretjecao preko pune crte, udario kamper, auto iz suprotnog smjera....

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Teška prometna nesreća FOTO Sletio s ceste i završio u kanalu: U prevrtanju automobila poginula jedna osoba

 


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene