Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

Nije se vratio iz podvodnog ribolova

Kod Dubrovnika nestao ronilac

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U potrazi za nestalim roniocem L. K. (1953.) iz Konavala koji se nije vratio nakon što je sinoć otišao roniti kod konavoskih stijena, pretražuje se šire područje od cavtatskih otoka do rta Oštro u dubrovačkom akvatoriju, priopćilo je popodne Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture.

U potragu su od jutros u 5 sati, uz brod 'Danče' dubrovačke Lučke kapetanije, uključena i dva policijska plovila i dva ronioca, te jedan manji privatni zrakoplov.

Obavijest o nestalom roniocu dojavio je njegov sin Centru 112 jutros u 4:40 sati, koji je potom obavijestio Nacionalnu središnjicu za usklađivanje traganja i spašavanja na moru. Nestali ronilac ronio je na dah, a na sebi je imao sivo neoprensko odijelo.

Na mjestu potrage more je umjereno valovito, navodi glasnogovornica Ministarstva, Marina Halužan.

Iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske prijepodne je priopćeno kako je nestao 58-godišnjak iz Konavala, koji je sinoć oko 20 sati pošao s prijateljem u podvodni ribolov kod mjesta Popovići kod Konavala. Zbog lošega vremena prijatelj je odustao od ronjenja i vratio se na obalu, a budući se 58-godišnjak nije vratio niti javio, nestanak je prijavljen policiji. (Hina)

Pročitajte i ovo Nestala djevojčica Danka Misteriozan nestanak Susjed nestale djevojčice Danke: "Čuli smo dječji žamor... Jedno je dijete već bilo oteto" Mostarski Bruce Lee Misterija Nestao Bruce Lee iz Mostara: ''Sumnjam na dvojicu. Jean-Claude Van Damme ili Jackie Chan. Trećeg ne vidim''

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene