Obavijesti Video Pretražite Navigacija
SLIJEDI OBDUKCIJA

FOTO Strava u Bjelovaru: Tijelo muškarca s ranom na glavi pronađeno je u blizini Mjesnog doma

Aktualno Galerija Pronađeno tijelo kod Bjelovara - 3 Pronađeno tijelo kod Bjelovara - 3 Foto: Klikni.hr Pronađeno tijelo kod Bjelovara - 4 Pronađeno tijelo kod Bjelovara - 4 Foto: Klikni.hr Pronađeno tijelo kod Bjelovara - 2 Pronađeno tijelo kod Bjelovara - 2 Foto: Klikni.hr Pronađeno tijelo kod Bjelovara - 1 Pronađeno tijelo kod Bjelovara - 1 Foto: Klikni.hr +5 Istraga smrti u Bjelovaru: Ilustracija - 1 Galerija 1/10 >>
Tijelo muškarca pronađeno je u nedjelju prijepodne u okolici Bjelovara.

Traje kriminalistička istraga oko okolnosti u kojima je preminuo mlađi muškarac, čije je tijelo jutros pronađeno u Gudovcu pokraj Bjelovara.

Tijelo s ranom na glavi, kako doznaje Dnevnik Nove TV, pronađeno je u blizini Mjesnog doma. Na teren su odmah izašle policija i ostale službe.

Obavljen je očevid. Slijedi i obdukcija na odjelu patologije bjelovarske opće bolnice, kako bi se utvrdile okolnosti događaja koji je uznemirio mještane Gudovca.

"Danas u prijepodnevnim satima u okolici Bjelovara pronađeno je tijelo muškarca. Provodi se očevid, po završetku očevida slijedi istraga s ciljem utvrđivanja svih okolnosti smrti muškarca", rekao je za DNEVNIK.hr glasnogovornik PU bjelovarsko-bilogorske Saša Đorđević.

Pročitajte i ovo Ilustracija POKUŠAJ UBOJSTVA Horor u Zagrebu: Izbo muškarca u stanu pa pobjegao, policija traga za napadačem

Kako pišu lokalni portali, radi se o 24-godišnjem mladiću iz Gudovca.

Pronađeno tijelo kod Bjelovara - 3 Pronađeno tijelo kod Bjelovara - 1 (Foto: Klikni.hr)

Tijelo mladića pronađeno je u mjestu Gudovac. Na tijelu je pronađena ozljeda glave, zbog čega iz policije ne isključuju mogućnost da je riječ o ubojstvu, doznaje Klikni.hr.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene