Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ivanov prijatelj za medije

Klasnić je proveo noć s prijateljima iz Njemačke

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Navodno silovanje 17-godišnjakinje od strane poznatog hrvatskog nogometaša Ivana Klasnića popratili su svi britanski mediji.

List Sun piše kako je 17-godišnja djevojka policiju nazvala u ponedjeljak u pet sati ujutro tvrdeći da ju je nogometaš silovao u 'luksuznom stanu u središtu Manchestera vrijednom 750 tisuća funti' te da ga policija po dolasku tamo nije pronašla već su ga uhitili naknadno. Po njihovim saznanjima 17-godišnjakinja je odmah posjetila i krizni centar za žrtve silovanja gdje je razgovarala s posebno obučenim detektivima. Također treba još policiji dati službenu izjavu policiji koja će sve snimati. Sun osim toga opisuje Klasnića kao povratnika u nogometu nakon transplantacije bubrega te da je prije nekoliko tjedana sa suprugoma Patriciom dobio kćer Fabianu.

Pročitajte i ovo Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić napadnuta hrvatska filmska ekipa Hrvatska je poslala prosvjednu notu zbog napada na Hrvate u Srbiji Policija u Srbiji, ilustracija Pretukli Hrvate u Pančevu Hrvatska uputila prosvjednu notu Srbiji: "Najoštrije osuđujemo napad, bio je nacionalno i etnički motiviran"

>> 'Zaista mi je žao što se Ivanu ovo događa'

Dvojica prijatelja prespavala u stanu

Britanski Mirror piše kako je Klasnić cijeli dan proveo surađujući s policijom u vezi navodnih optužbi te da se povjerio prijateljima kako optužbe za silovanje nemaju veze s njim. Prenose izjavu jednog od prijatelja koji je otkrio kako je Klasnić proveo noć u stanu s dvojicom prijatelja iz Njemačke koji su kod njega spavali te da će se oni u roku od 24 sata vratiti u Britaniju kako bi razjasnili stvari. 'Njegov jedini problem, ako uopće ima problema, jest taj da se navodni napad povezuje s njegovim domom', kazao je neimenovani prijatelj.

Glasnogovornik kluba za kojeg Klasnić trenutno igra, Bolton Wanderers, odbio je komentirati navodne optužbe.  Vijest su u kratkim crtama prenijele sve svjetske agencije kao i BBC.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene