Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije životno ugrožen

Osumnjičenog za trostruko ubojstvo i dalje čuva policija, pri svijesti je: Za dva dana trebao bi izaći iz bolnice

Muškarac (56) osumnjičen za ubojstvo svoje troje malodobne djece u zagrebačkom naselju Mlinovi i dalje je na liječenju u KBC Sestre milosrdnice gdje je doveden u noći 25. rujna u pratnji policije, stabilno je, pri svijest i nije životno ugrožen, priopćeno je u nedjelju iz bolnice.

"Pacijent je smješten na jedinici intenzivne skrbi i pod konstantnim je nadzorom policije. Nije životno ugrožen, sve životne funkcije pacijenta su stabilne. Od jučer i dalje pri svijesti", naveo je ravnatelj KBC-a Sestre milosrdnice, Davor Vagić, u kratkom priopćenju medijima.

Dodao je da se otpuštanje 56-godišnjeg pacijenta iz bolnice očekuje u sljedeća dva dana.

Pedeset šestogodišnji muškarac, austrijski državljanin osumnjičen je da je u noći s petka na subotu u naselju Mlinovi u Zagrebu ubio svoje troje malodobne djece i potom pokušao samoubojstvo.

Kako je jučer navedeno iz Policijske uprave zagrebačke, u subotu oko 2 sata u zagrebačkom naselju Mlinovi, temeljem informacija o najavljenom samoubojstvu zaprimljenih od građana zbog objava na društvenim mrežama, u stanu je pronađen 56-godišnji muškarac koji je u trenutku ulaska policijskih službenika bio narušenog zdravstvenog stanja. Na mjestu događaja pronađeno je i troje djece bez znakova života. Dolaskom hitne medicinske pomoći potvrđena je nasilna smrt djece, dok je 56-godišnji muškarac prevezen u KBC Sestre milosrdnice gdje je zadržan na liječenju.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna STRAVA U ZAGREBU Prizor koji slama srce ispred zgrade u kojoj je ubijeno troje djece: Netko je ostavio igračku i svijeće

Pročitajte i ovo Herman Vukušić Institucije nisu mogle spriječiti Kakav je to čovjek koji ubije troje djece? Ugledni psihijatar pojašnjava: "Ovaj akt se može gledati kao prošireno samoubojstvo"

Očevid je proveden uz rukovođenje zamjenice Županijskog državnog odvjetnika, a kriminalističko istraživanje je u tijeku.

Županijsko državno odvjetništvo priopćilo je nakon očevida da postoji osnova sumnje da je austrijski državljanin (1965.) počinio kaznena djela teškog ubojstva, iz članka 111. Kaznenog zakona na štetu troje maloljetne djece.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene