Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nanošenje tjelesnih ozljeda

Kaznene prijave protiv dvojice Biograđana i Poljaka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policijska uprava zadarska jutros je izvijestila kako je dovršena kriminalistička obrada u vezi s tučnjavom u Biogradu između dva hrvatska i više poljskih državljana, te da su podnesene kaznene prijave protiv dvojice hrvatskih državljana i protiv jednog maloljetnog, 17 godišnjeg, poljskog državljanina.

Tučnjava između dvojice Biograđana i skupine poljskih državljana, u kojoj su dvojica Poljaka i jedan mladić iz Biograda ozlijeđeni, dogodila se u nedjelju, 31. svibnja. Naime, toga dana su oko 22,30 sati dvojica mladića s biogradskog područja vozeći se automobilom naišli na skupinu od 15-tak poljskih državljana, koji su hodali po sredini ceste i odbili se skloniti. Nakon toga je došlo do tučnjave. U zadarskoj Općoj bolnici utvrđeno je da je jedan poljski državljanin M. S. K. (18) lakše ozlijeđen, dok je drugi poljski državljanin B. A. (18) zadobio teške tjelesne ozljede. Naknadno je utvrđeno da je teško ozlijeđen i 21-godišnjak s biogradskog područja.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Incident u Zadru Zadar: Sukob s policijom ispred noćnog kluba, četvero ozlijeđenih Slika nije dostupna Podnesena kaznena prijava Uz pomoć prijatelja iznuđivao novac od oca

21-godišnjak s biogradskog područja nanio teške tjelesne ozljede

PU zadarska danas navodi kako je utvrđena osnovana sumnja da je 21-godišnjak s biogradskog područja nanio teške tjelesne ozljede poljskom državljaninu, dok je 22-godišnjak lakše ozlijedio drugog poljskog državljanina. Protiv 21-godišnjaka je podnesena kaznena prijava zbog teške tjelesne ozljede, dok je protiv 22-godišnjaka podnesena kaznena prijava zbog kaznenog djela tjelesne ozljede.

Kaznena prijava i 17-godišnjem Poljaku

Policija je također utvrdila da je 21-godišnjak s područja Biograda teško ozlijeđen zbog čega je podnesena i kaznena prijava protiv maloljetnog, 17 godišnjeg, poljskog državljanina. Protiv oba hrvatska državljanina Prekršajnom sudu u Biogradu podnesen je i optužni prijedlog zbog drskog ponašanja, dok je protiv tri poljska državljanina za koje je utvrđeno da su sudjelovali u tučnjavi, podnesen optužni prijedlog zbog narušavanja javnog reda i mira, navodi PU zadarska. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene