Provokacija grafitima u Vukovaru
Provokacija grafitima u Vukovaru Foto: DNEVNIK.HR

Protiv dvojice 15-godišnjaka i više nepoznatih osoba policija u Vukovaru podnijela je kaznene prijave zbog ispisivanja neprimjerenih grafita na više stambenih zgrada i obiteljskih kuća proteklog vikenda.


Uglavnom se radi o natpisima na ćirilici kao što su "Srbija" i četiri slova S.

Vezani članci Policijski očevid, ilustracija Policija objavila detalje nesreće na Klisu: Vozač prethodno skrivio još jednu nesreću, pobjegao, bio je pijan i nije imao dozvolu Policija, Ilustracija (Foto: Ivica Galovic/PIXSELL) Na tribinama stadiona u Borovu naselju neprimjereni grafiti: ''To je provokacija uoči braniteljskog turnira''

Policija je najprije 19. ožujka oko 19 sati u vukovarskoj Ulici Olajnica zatekla dvojicu 15-godišnjaka kako lakom u spreju ispisuju grafite, a koja se daju u bijeg.

Ubrzo su privedeni u policijsku postaju zbog sumnje da su neprimjerenim sadržajima ispisivali grafite po dijelovima stambene zgrade u Vukovaru te će protiv njih biti podnesena kaznena prijava, izvijestila je u ponedjeljak PU vukovarsko-srijemska

PU vukovarsko-srijemska je tijekom vikenda zabilježila još nekoliko lokacija sa neprimjerenim grafitima u Vukovaru, a protiv počinitelja su podnijete kaznene prijave, naveli su iz policije.