Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Primao prijetnje?

Karlović je dug vratio, no Čupiću to nije bilo dovoljno?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vilim Karlović, osumnjičen za ubojstvo vjenčanog kuma Adriana Čupića, prepraćen je danas u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu, gdje se branio šutnjom.

Nakon što je priznao ubojstvo svog vjenčanog kuma Adriana Čupića, Vilim Karlović pred istražnim se sucem branio šutnjom.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Kum priznao Ubio Čupića zbog neriješenih dugovanja Slika nije dostupna Policija zatražila produženje pritvora za Vilima Karlovića

Određeno mu je 24-satno zadržavanje, nakon čega će se odlučivati o daljnjem pritvoru i istrazi. Prema neslužbenim informacijama, dug Čupiću nije bio i glavni motiv ubojstva.

Navodno je ispričao istražiteljima da je dug vratio, što Ćupiću nije bilo dovoljno. Posljednjih pola godine, neslužbeno doznajemo, prijetio je njemu i obitelji. Protiv Karlovića je podnesena kaznena prijava za ubojstvo.

>>
Ubio Čupića zbog neriješenih dugovanja

>> Uhićen osumnjičenik za Čupićevo ubojstvo

>> MUP raspisao tjeralicu za kumom ubijenog Čupića

Karlovićeva odvjetnica Jadranka Sloković rekla je kako će istražni sudac pokrenuti istragu tijekom koje će se saslušati svjedoci u vezi tog slučaja, potvrdivši da je postojao dužnički odnos između njih.

Vilim Karlović je jučer priznao da je 30. listopada na zagrebačkoj Savici ubio Čupića, kome je dugovao više stotina tisuća eura.

Policija je Karlovića, za kojim je bila raspisana potraga, uhitila u petak na području Maksimira, gdje se skrivao.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene