Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Policija zatražila produženje pritvora za Vilima Karlovića

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je od Županijskog suda u Zagrebu zatražila dodatnih 24 sata za daljnju kriminalističku obradu nad Vilimom Karlovićem, uhićenim jučer zbog osnovane sumnje za ubojstvo Adriana Čupića, izvijestila je danas Policijska uprava zagrebačka.

Vilim Karlović (38) uhićen je jučer oko 13,45 sati u napuštenoj kući na Pešćenici, zbog sumnje da je krajem listopada na zagrebačkoj Savici ubio svog vjenčanog kuma, 34-godišnjeg Adriana Čupića. Nije bio naoružan i nije pružao otpor.

Pročitajte i ovo \"Treba mi u Zadru\" (Foto: Dnevnik.hr) - 1 "TREBA MI U ZADRU" Kad jedan čovjek čini veliku razliku: Stanovnici otoka kod Zadra ovu će zimu prebroditi puno lakše no dosad Slika nije dostupna Globus donosi Kakva je veza Dine Drpića s ubojstvom na Savici?

Za Karlovićem je 20. studenoga bila raspisana tjeralica radi obavijesnog razgovora pod sumnjom da ima važna saznanja o ubojstvu zaštitara Čupića.

Karlović je, naime, posljednji put viđen noć prije ubojstva, a potom mu se izgubio svaki trag.

Kriminalistička obrada trebala bi otkriti i motiv ubojstva, a mediji nagađaju da je Adrian Čupić, koji je pronađen 30. listopada prostrijeljene glave u svome automobilu, ubijen zbog duga od 130 tisuća eura.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene