Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Karlovac: Troje teško ozlijeđenih pri prevrtanju Škode

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U sudaru i prevrtanju dva osobna automobila na 28. kilometru autoceste Zagreb-Karlovac tri su osobe teško ranjene od kojih je jedan mladić zadobio ozljede opasne po život, doznaje se večeras od karlovačke policije.

Od istražnog suca karlovačkog Županijskog suda Ante Ujevića doznaje se da je vozač Škode Fabie, pulskih registarskih oznaka, oko 16,30 sati pretjecao kolonu i vozeći preblizu središnjoj ogradi udario u betonsku bankinu zelenog pojasa, zbog čega je automobil odbačen na automobil "mazdu" zagrebačkih oznaka u desnoj traci.

Pročitajte i ovo Policija - 3 Prekinut promet Nova prometna nesreća u Dalmaciji, cesta je zatvorena za promet Prometna nesreća Promet je normaliziran Ozlijeđena jedna osoba: Zbog sudara dva automobila gužve u Zagrebu

Prema prvim informacijama policije, vozačica iz tog automobila lakše je ozlijeđena, a sve troje mladih putnika u "škodi" teško su ranjeni. Najteže je pri prevrtanju automobila stradao mladić koji je sjedio na stražnjem sjedalu.

S ozljedama opasnim po život prevezen je u zagrebačku Kliniku za traumatologiju.

Policija je preuzela "škodu" radi vještačenja ispravnosti kočionog sustava i pneumatike, a kazao je istražni sudac koji je naložio i prometno vještačenje te alkotestiranje oboje vozača kako bi se utvrdilo je li do nesreće došlo zbog neispravnosti vozila ili neprilagođene i nepropisne vožnje.

Na tom dijelu autoceste između Jastrebarskog i Karlovca do 20,45 sati vozilo se otežano u koloni jednim prometnim trakom.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene