Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija traži svjedoke

Teška prometna na autocesti A3: Kamionom naletio na pješaka koji je stajao pored vozila u kvaru pa pobjegao, pješak na mjestu poginuo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U prometnoj nesreći na autocesti A3 jedna je osoba smrtno stradala. Vozač teretnog vozila naletio je na pješaka koji je stajao na kolniku pored vozila u kvaru. Pješak je na mjestu poginuo, a vozač je pobjegao s mjesta nesreće.

Teška prometna nesreća dogodila se u srijedu oko 1 sat na autocesti A3 između čvora Buzin i Lučko. U naletu teretnog vozila jedna je osoba smrtno stradala.

Pročitajte i ovo Stravična prometna nesreća kod Stare Gradiške - 1 Teška prometna nesreća Vozač kamiona bio je drogiran? Probio rampu na granici i pokosio kolonu vozila - među nastradalima i šestero djece Prometna nesreća na križanju Šubićeve i Zvonimirove Očevid u tijeku Sudar moćne električne jurilice u centru Zagreba: Jedna osoba prevezena na Traumatologiju

Nesreća se dogodila kada je na pješaka koji je stajao pored vozila u kvaru naletio kamion. Pješak je na mjestu poginuo, a vozač kamiona pobjegao je s mjesta nesreće.

Kako bi se utvrdile točne okolnosti prometne nesreće, policija moli svjedoke da se jave na broj telefona 01/6530 870 ili 192.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene