Obavijesti Video Pretražite Navigacija
42-godišnji Slovenac

Jurećim autom probio rampe i iz Slovenije prešao u Hrvatsku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Automobil slovenskih oznaka noćas oko dva sata, ulazeći u Hrvatsku iz pravca graničnog prijelaza Jelšane, projurio je kroz granični prijelaz i probio rampu

Automobil slovenskih oznaka noćas oko dva sata, ulazeći u Hrvatsku iz pravca graničnog prijelaza Jelšane, projurio je kroz granični prijelaz i probio rampu, izvijestila je danas primorsko-goranska policija.

>> Vrgorac: U autu Crnogorca pronašli 15,6 kg marihuane vrijedne preko 700.000 kuna

Pročitajte i ovo Očekuje se dobra predsezona Za Uskrs se očekuje više od 100 tisuća dolazaka Očekuje se dobra predsezona: Broj rezervacija premašuje rekordnu 2019. Talijanska granica Balkanska ruta Italija donijela važnu odluku koja bi mogla utjecati i na Hrvatsku

Bez zaustavljanja na graničnoj kontroli vozač automobila nastavio je vožnju pa se policija dala u potragu za njim. Pronađen je na autocesti u pravcu tunela Učka i zaustavljen.

Utvrđeno je da je vozilom upravljao 42-godišnji državljanin Slovenije koji je prethodno probio rampu i na slovenskom graničnom prijelazu. Policija nastavlja s istragom kako bi se ustanovile sve okolnosti neuobičajenog događaja. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene