Temeljem snimki nadzornih kamera policija je izdvojila sumnjivca, a riječ je o muškarcu starosti 25 do 30 godina, visine oko 185-190 cm.


Zagrebačka policija u potrazi je za razbojnikom koji je počinio drsku krađu i razbojništvo u dvama trgovinama na području Zagreba. Prva se pljačka dogodila 15. svibnja oko 21 sat,  u trgovini u Ulici Gjalskog, a druga 14. srpnja u trgovini u Ulici Vranovina. U oba slučaja lopov je ukrao novac.
 
Temeljem snimki nadzornih kamera policija je izdvojila sumnjivca, a riječ je o muškarcu starosti 25 do 30 godina, visine oko 185-190 cm, srednje tjelesne građe, kraće smeđe kose. U vrijeme prve krađe bio je odjeven u tamniju majicu s kapuljačom, a u vrijeme druge nosio je bijelu majicu kratkih rukava, plave traperice i crne tenisice, na glavi je imao plavu šilt kapu te mu je na lijevoj nadlaktici vidljiv dio tetovaže.

Vezani članci Prosvjedi u SAD-u Policajci istupili iz postrojbe zbog suspenzije kolega koji su na tlo gurnuli 75-godišnjeg prosvjednika Ilustracija I katoličke i pravoslavne: Dolijao muškarac koji je operirao po crkvama, ali nije se baš obogatio

Iz policije mole sve koji imaju informacije o muškarcu s fotografija da o tome obavijeste najbližu policijsku postaju, jave se na broj telefona 192 ili e-mailom na adresu zagrebacka@policija.hr.