Obavijesti Video Pretražite Navigacija
DRSKI LOPOV

Jeste li ga vidjeli? Policija ga traži zbog dviju krađa u Zagrebu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Temeljem snimki nadzornih kamera policija je izdvojila sumnjivca, a riječ je o muškarcu starosti 25 do 30 godina, visine oko 185-190 cm.

Zagrebačka policija u potrazi je za razbojnikom koji je počinio drsku krađu i razbojništvo u dvama trgovinama na području Zagreba. Prva se pljačka dogodila 15. svibnja oko 21 sat,  u trgovini u Ulici Gjalskog, a druga 14. srpnja u trgovini u Ulici Vranovina. U oba slučaja lopov je ukrao novac.
 
Temeljem snimki nadzornih kamera policija je izdvojila sumnjivca, a riječ je o muškarcu starosti 25 do 30 godina, visine oko 185-190 cm, srednje tjelesne građe, kraće smeđe kose. U vrijeme prve krađe bio je odjeven u tamniju majicu s kapuljačom, a u vrijeme druge nosio je bijelu majicu kratkih rukava, plave traperice i crne tenisice, na glavi je imao plavu šilt kapu te mu je na lijevoj nadlaktici vidljiv dio tetovaže.

Pročitajte i ovo Policija, ilustracija Drama na Črnomercu Lažno prijavio da je ispred trgovačkog centra postavljena bomba: Policija ga uhvatila Ilustracija Očevid u tijeku Teška prometna nesreća na jugu Hrvatske: Sedam osoba ozlijeđeno u sudaru

Iz policije mole sve koji imaju informacije o muškarcu s fotografija da o tome obavijeste najbližu policijsku postaju, jave se na broj telefona 192 ili e-mailom na adresu zagrebacka@policija.hr.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene