Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sutkinja odlučila

Jednomjesečni pritvor za napadače na Miroslava Tunjića

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Istražna sutkinja Županijskog suda u Vukovaru Nevenka Zeko odredila je jednomjesečan pritvor 19-godišnjaku i 21-godišnjaku iz Gradišta nedaleko od Županje osumnjičenima za premlaćivanje i teško ubojstvo u pokušaju 17-godišnjaka iz Županje.

Sutkinja je ujedno donijela i rješenje o provedbi istrage protiv 19-godišnjaka i 21-godišnjaka te 24-godišnjaka koji je osobnim automobilom naletio na 17-godišnjaka dok je pretučen ležao na cesti. Određivanje pritvora za dvojicu punoljetnika u istražnom zahtjevu zatražilo je Županijsko državno odvjetništvo iz Vukovara.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna U stan na Trešnjevci Osumnjičenog brata blizanca policija dovela na mjesto ubojstva Slika nije dostupna Brat ubio brata? Novi detalji ubojstva na Trešnjevci

U istražnom zahtjevu se navodi kako postoji osnovana sumnja da su 19-godišnjak i 21-godišnjak u 00,10 sati 14. studenog 2010. u Gradištu, zbog prijašnje prepirke s preminulim mladićem, na kolniku ispred kuće broj 30, u nakani da ga usmrte, mladića više puta udarili šakama u glavu, zbog čega je pao na kolnik. Zatim su ga nastavili udarati rukama i nogama u glavu te mu nanijeli teške i za život opasne ozljede.

U daljnjoj namjeri nisu uspjeli zbog dolaska vozila u kojem su se nalazile dvije osobe, a nedugo potom i 'mazde 6' kojom je iz smjera Cerne upravljao hrvatski državljanin (1986.).

>> Vukovar: Istražni zahtjevi zbog premlaćivanja i smrti Miroslava Tunjića

Zbog neprilagođene brzine 24-godišnjak je 'mazdom' naletio na mladića na cesti koji je nakon toga zadobio višestruke ozljede, od kojih je isti dan preminuo u Općoj bolnici u Vinkovcima. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene