Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

I dalje se pojavljuju strašni detalji oko ubojstva koje se u novogodišnjoj noći dogodilo na zagrebačkoj Trešnjevci.


Sve se dogodilo u ranim jutarnjim satima kada je, kako smatraju istražitelji, 31-godišnjeg Vedrana Tomasa jednim ubodom u srce usmrtio njegov brat blizanac Miroslav. U vrijeme ubojstva s njima je bila djevojka koja je s njima živjela u zajedničkom kućanstvu, piše Večernji list. Dolores je bila djevojka ubijenog, a navodno je i s njegovim bratom bila u prisnim odnosima.

Vezani članci U tramvaju na Mostu mladosti pronađeno mrtvo tijelo muškarca - 2 Ubojstvo u Zagrebu: Pronađeno tijelo muškarca u tramvaju na Mostu mladosti, ima ubodnu ranu Policija Novi Zeland, ilustracija Strava na Novom Zelandu: Troje djece pronađeno mrtvo u njihovu domu, uhitili majku

>> Policija ne otkriva pojedinosti novogodišnjeg ubojstva na Trešnjevci

>> U Zagrebu pronađen leš muškarca: Pronašao ga brat blizanac

Kako piše list, braća su čini se 'dijelila' djevojku, ali i više ostalih djevojaka s kojima su se družili u njihovom stanu. Dolores tvrdi da ne zna zašto je došlo do sukoba, za vrijeme kojeg je, kaže, bila u drugoj prostoriji.

Vidjela je kako Miroslav zamahuje nožem na svog brata, a potom ga pokušava reanimirati. Tvrdi, kako bi nagovorila Miroslava da pozovu Hitnu, izvukla je pištolj iz torbice i pucala u namještaj. Policija je, piše Večernji, isključila mogućnost da je Dolores bila pomagačica u ubojstvu. Policiji je ispričala da se bavila prostitucijom, da je u sado-mazo seansama bila domina, ali se u posljednje vrijeme teško razboljela.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook