Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Brat ubio brata?

Novi detalji ubojstva na Trešnjevci

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
I dalje se pojavljuju strašni detalji oko ubojstva koje se u novogodišnjoj noći dogodilo na zagrebačkoj Trešnjevci.

Sve se dogodilo u ranim jutarnjim satima kada je, kako smatraju istražitelji, 31-godišnjeg Vedrana Tomasa jednim ubodom u srce usmrtio njegov brat blizanac Miroslav. U vrijeme ubojstva s njima je bila djevojka koja je s njima živjela u zajedničkom kućanstvu, piše Večernji list. Dolores je bila djevojka ubijenog, a navodno je i s njegovim bratom bila u prisnim odnosima.

Pročitajte i ovo Screenshot U policijskoj postaji Šokantno otkriće: Brat osumnjičenog za ubojstvo male Danke nije umro prirodnom smrću? Slika nije dostupna U stan na Trešnjevci Osumnjičenog brata blizanca policija dovela na mjesto ubojstva

>> Policija ne otkriva pojedinosti novogodišnjeg ubojstva na Trešnjevci

>> U Zagrebu pronađen leš muškarca: Pronašao ga brat blizanac

Kako piše list, braća su čini se 'dijelila' djevojku, ali i više ostalih djevojaka s kojima su se družili u njihovom stanu. Dolores tvrdi da ne zna zašto je došlo do sukoba, za vrijeme kojeg je, kaže, bila u drugoj prostoriji.

Vidjela je kako Miroslav zamahuje nožem na svog brata, a potom ga pokušava reanimirati. Tvrdi, kako bi nagovorila Miroslava da pozovu Hitnu, izvukla je pištolj iz torbice i pucala u namještaj. Policija je, piše Večernji, isključila mogućnost da je Dolores bila pomagačica u ubojstvu. Policiji je ispričala da se bavila prostitucijom, da je u sado-mazo seansama bila domina, ali se u posljednje vrijeme teško razboljela.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene