Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Divljaštvo

Vukovar: Istražni zahtjevi zbog premlaćivanja i smrti Miroslava Tunjića

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U slučaju premlaćivanja i smrti 17-godišnjaka iz Županje Županijsko državno odvjetništvo u Vukovaru podnijelo je istražnom sucu za mladež istražni zahtjev zbog osnovane sumnje za teško ubojstvo u pokušaju protiv 19-godišnjaka i 21-godišnjaka koji su ga pretukli, te za izazivanje prometne nesreće protiv 24-godišnjaka koji je na ostavljenog mladića na cesti naletio automobilom vozeći neprilagođenom brzinom.

Protiv 19-godišnjeg i 21-godišnjeg osumnjičenika predloženo je određivanje pritvora, kaže se u priopćenju objavljenu danas na internetskoj stranici DORH-a. Postoji osnovana sumnja da su 19-godišnjak i 21-godišnjak u 00,10 sati 14. studenog 2010. u Gradištu, zbog prijašnje prepirke s M. T. (1993.), na kolniku ispred kuće broj 30, u nakani da ga usmrte, mladića više puta udarili šakama u glavu, zbog čega je pao na kolnik.

Pročitajte i ovo Predrag Matić Revitalizacija istoka Matić iz Vukovara poručio: "Ovako više ne može, Slavonija nije zadnja rupa na svirali" Policija u Vukovaru, ilustracija Podignuta optužnica Optuženi napadači na skupinu djece u Vukovaru: Za četvoricu se traži produljenje istražnog zatvora, za petog mjera opreza, a šesti je u bijegu

Zatim su ga nastavili udarati rukama i nogama u glavu te mu nanijeli teške i za život opasne ozljede, kaže se u priopćenju. U daljnjoj namjeri nisu uspjeli zbog dolaska vozila u kojem su se nalazile dvije osobe, a nedugo potom i 'mazde 6' kojom je iz smjera Cerne upravljao hrvatski državljanin (1986.).

Zbog neprilagođene brzine 24-godišnjak je 'mazdom' naletio na mladića na cesti koji je nakon toga zadobio višestruke ozljede, od kojih je isti dan preminuo u Općoj bolnici u Vinkovcima, navodi se u priopćenju državnog odvjetništva.

Osumnjičenom 19-godišnjaku i 21-godišnjaku istražni sudac županijskog suda u Vukovaru Slavko Teofilović odredio je jučer 48-satno zadržavanje, a 24-godišnji vozač 'mazde' pušten je nakon saslušanja. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene