Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ISPOVIJEST VATROGASACA

Jasminu Dominić ubili su u šupi obiteljske kuće? Policija u istrazi naišla na važan trag

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vatrogasci lokalnog DVD-a sjećaju se da su nakon velikih poplava 2001. i 2005. godine premještali zamrzivač u kojem je, kako se pokazalo, bilo skriveno Jasminino tijelo.

Policija je u istrazi ubojstva Jasmine Dominić, za koje je osumnjičena njena sestra Smiljana Srnec, naišla na važan trag. Vatrogasci lokalnog DVD-a sjećaju se da su nakon velikih poplava 2001. i 2004. godine premještali zamrzivač u kojem je bilo skriveno Jasminino tijelo.

Pročitajte i ovo Darko Galić, glasnogovornik varaždinskog ŽDO-a (Foto: Dnevnik.hr) Slijedi pokretanje istrage Glasnogovornik varaždinskog ŽDO-a: "Imam informacije o tome kako se Smiljana Srnec branila, ali..." Igor Pavlic, glasnogovornik Županijskog suda u Varaždinu o ubojstvu Smiljane Srnec (Foto: Dnevnik.hr) opasnost od utjecaja na svjedoke Osumnjičena za ubojstvo sestre: Smiljani Srnec određen jednomjesečni istražni zatvor

Iz šupe, jedinog dijela kuće koji nije bio renoviran, u prvom su navratu škrinju samo nakratko izvukli van, te je ona poslije vraćena u šupu, da bi u drugoj poplavi ona bila stavljena ispod stepenica, gdje je i ostala do pronalaska tijela. "Međusobno smo komentirali - što li drže u toj škrinji kad je tako teška", prisjeća se jedan od vatrogasaca, pišu Međimurske novine.

Policija je, piše 24 sata, prošlog tjedna zapečatila šupu te u petak izuzimala dokaze iz tog prostora u potrazi za biološkim tragovima kojima bi riješili ubojstvo. Nikome od članova obitelji nije bio dozvoljen ulazak.

Nakon iskaza vatrogasaca, sve izglednijim postaje scenarij da je Jasmina Dominić ubijena upravo u šupi te potom ugurana u zamrzivač, koji je nekoliko godina kasnije zbog poplava premješten u obiteljsku kuću.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene