Katarina Taslak, bivša gradonačelnica Metkovića
Katarina Taslak, bivša gradonačelnica Metkovića Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL

Dubrovačko-neretvanska policija danas je objavila detalje oko zaplijene 73 kilograma kvalitetnog kokaina kojeg su u subotu na području Opuzena pronašli u skladištu tvrtke bivše gradonačelnice Metkovića Katarine Taslak.


Prilikom zaplijene policija je uhitila trojicu hrvatskih državljana u dobi od 35, 41 i 47 godina. Na konferenciji za medije naglašeno je kako tvrtka u kojoj je droga pronađena nema nikakve veze sa zaplijenom, već da se radilo o pogodnom mjestu za vađenje kokaina.

Vezani članci Droga zaplijenjena u luci Ploče Policija objavila snimku akcije u Pločama: Među voćem našli 575 kilograma kokaina, bio je namijenjen stranom tržištu Policija zaplijenila kokain, ilustracija Ogroman ulov dubrovačke policije: Zaplijenili rekordnu količinu kokaina, bio je skriven u bananama

Iz tvrtke Frigo Bonsai oglasili su se i priopćenjem te naglašavaju kako tvrtka ni na koji način nije vezana uz zapljenu 73 kilograma kokaina u njezinom skladištu, što je, ističu, zaključak i današnje konferencije za medije PU Dubrovačko-neretvanske.

"Tvrtka Frigo Bonsai i njezina direktorica Katarina Taslak nisu na bilo koji način povezani s akcijom zapljene 73 kilograma kokaina u skladištu. Kao što je već poznato, tvrtka Frigo Bonsai registrirana je za uvoz, izvoz, otkup i promet voćem i povrćem i nažalost, njezino skladište zlouporabljeno je u svrhu kriminalnih radnji. To je danas potvrdila i konferencija za medije Policijske uprave Dubrovačke neretvanske.

Frigo Bonsai je tvrtka koja besprijekorno uspješno posluje dugi niz godina i nažalost, neprovjerenim medijskim napisima koje smo imali prilike čitati nanesena je velika reputacijska šteta i ugroženo je daljnje poslovanje. Moj klijent tako snosi teške posljedice zbog nesretnog spleta okolnosti i neobjektivnog izvještavanja, iako sam nema nikakvu odgovornost u cijelom slučaju. Zbog svega navedenog postoji mogućnost da ćemo poduzeti daljnje korake u svrhu pravne zaštite“, izjavila je u ime tvrtke Frigo Bonsai odvjetnica Sanja Mišević.