Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vlasnica bivša gradonačelnica Metkovića

Oglasila se tvrtka u kojoj je nađen kokain: "Naše skladište je zlouporabljeno za kriminalne radnje, da nismo povezani sa zapljenom potvrdila je i policija"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dubrovačko-neretvanska policija danas je objavila detalje oko zaplijene 73 kilograma kvalitetnog kokaina kojeg su u subotu na području Opuzena pronašli u skladištu tvrtke bivše gradonačelnice Metkovića Katarine Taslak.

Prilikom zaplijene policija je uhitila trojicu hrvatskih državljana u dobi od 35, 41 i 47 godina. Na konferenciji za medije naglašeno je kako tvrtka u kojoj je droga pronađena nema nikakve veze sa zaplijenom, već da se radilo o pogodnom mjestu za vađenje kokaina.

Pročitajte i ovo Zaplijena marihuane u Kaštelima Zaplijena u Kaštelima Spazio policiju pa krenuo bježati: Nije stigao daleko, a kod sebe je imao veću količinu droge Domagoj Mikić, novinar Nove TV rekordna zapljena Kako je pala uigrana ekipa? "Ovo postrojenje teško da možete nabaviti na internetu ili obližnjoj trgovini"

Iz tvrtke Frigo Bonsai oglasili su se i priopćenjem te naglašavaju kako tvrtka ni na koji način nije vezana uz zapljenu 73 kilograma kokaina u njezinom skladištu, što je, ističu, zaključak i današnje konferencije za medije PU Dubrovačko-neretvanske.

"Tvrtka Frigo Bonsai i njezina direktorica Katarina Taslak nisu na bilo koji način povezani s akcijom zapljene 73 kilograma kokaina u skladištu. Kao što je već poznato, tvrtka Frigo Bonsai registrirana je za uvoz, izvoz, otkup i promet voćem i povrćem i nažalost, njezino skladište zlouporabljeno je u svrhu kriminalnih radnji. To je danas potvrdila i konferencija za medije Policijske uprave Dubrovačke neretvanske.

Frigo Bonsai je tvrtka koja besprijekorno uspješno posluje dugi niz godina i nažalost, neprovjerenim medijskim napisima koje smo imali prilike čitati nanesena je velika reputacijska šteta i ugroženo je daljnje poslovanje. Moj klijent tako snosi teške posljedice zbog nesretnog spleta okolnosti i neobjektivnog izvještavanja, iako sam nema nikakvu odgovornost u cijelom slučaju. Zbog svega navedenog postoji mogućnost da ćemo poduzeti daljnje korake u svrhu pravne zaštite“, izjavila je u ime tvrtke Frigo Bonsai odvjetnica Sanja Mišević.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene