Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dva automobila su jutros izgorila u Teslinoj ulici u Puli.


Požar je izbio oko 4 sata, a iako je policija brzo došla na mjesto nesreće, istraga za sada nije pokazala uzrok požara. Valter Opašić iz istarske Policijske uprave rekao je kako su izgorjeli terenac Toyota rav 4 riječkih registarskih oznaka te osobni automobil BMW pulskih registracija, vlasnici kojih su 44-godišnjak i 28-godišnjak iz Pule.

Vezani članci Irena Hrstić - 3 Ravnateljica OB Pula: ''Dolazi nam sve više mlađih pacijenata, čak 10-15 godina mlađi nego u prošlom valu" Pulski akvarij - 3 Tisuće beba u pulskom Aquariumu: "Kao s malom djecom - treba puno ljubavi, pažnje i strpljenja"

>> Požar na automobilu bivšeg prvaka podmetnut?

>> VIDEO: Izgorio automobil na Dalmatini

Vatru na vozilima ugasili su pripadnici pulske javne vatrogasne postrojbe. Zbog tog događaja u Pulu će danas stići i stručnjaci za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja iz Zagreba. 'Policija provodi očevid kako bi se utvrdile sve okolnosti tog događaja. Obavljen je razgovor s vlasnicima vozila i očevidcima. Za sada ne isključujemo ni tehnički uzrok, ni podmetanje požara', naglasio je Opašić. (Hina)