Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije poznat uzrok

Izgorjela dva automobila u Puli

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dva automobila su jutros izgorila u Teslinoj ulici u Puli.

Pročitajte i ovo Ilustracija Zadobila teške ozljede Užas u Puli: Parkirano vozilo krenulo nizbrdo i prešlo preko vlasnice Opća bolnica Pula Istraga u tijeku Novi detalji tragedije u Istri: Roditelji preminule djevojčice i dva dana ranije bili su u bolnici

Požar je izbio oko 4 sata, a iako je policija brzo došla na mjesto nesreće, istraga za sada nije pokazala uzrok požara. Valter Opašić iz istarske Policijske uprave rekao je kako su izgorjeli terenac Toyota rav 4 riječkih registarskih oznaka te osobni automobil BMW pulskih registracija, vlasnici kojih su 44-godišnjak i 28-godišnjak iz Pule.

>> Požar na automobilu bivšeg prvaka podmetnut?

>> VIDEO: Izgorio automobil na Dalmatini

Vatru na vozilima ugasili su pripadnici pulske javne vatrogasne postrojbe. Zbog tog događaja u Pulu će danas stići i stručnjaci za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja iz Zagreba. 'Policija provodi očevid kako bi se utvrdile sve okolnosti tog događaja. Obavljen je razgovor s vlasnicima vozila i očevidcima. Za sada ne isključujemo ni tehnički uzrok, ni podmetanje požara', naglasio je Opašić. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene