Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade"

Uzrok još nepoznat

Požar na automobilu bivšeg prvaka podmetnut?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Hegedušićevoj ulici u Rijeci u tijeku je policijski očevid kojim će se utvrditi okolnosti i uzrok požara dvaju vozila.

Riječka policija je izvijestila nakon očevida da je isključen tehnički kvar kao uzrok noćašnjeg požara automobila, koji koristi svjetski prvak u kickboxingu Veljko Šaponja.

Uzrok požara, koji je oštetio još dva automobila, znat će se nakon što se obave sva kriminalistička istraživanja, rekao je glasnogovornik primorsko-goranske Policijske uprave Tomislav Veršić i ukratko opisao noćašnji požar, koji se dogodio nešto iza 2 sata u Hegedušićevoj ulici u riječkom naselju Krnjevo.

Vatrena buktinja progutala i drugi automobil

'Po dolasku na mjesto događaja, policija je ondje zatekla vatrogasne ekipe. Nakon što je požar lokaliziran, uslijedio je očevid kojim je utvrđeno da je buknuo pri BMW-u serije 7, čija je vlasnica 32-godišnjakinja iz Rijeke. Vatrena buktinja potom se proširila i na susjedna vozila ford mondeo i ford escort i oštetila ih, dok je BMW djelomično izgorio', kazao je, potvrdivši da je BMW u privatne svrhe koristio Veljko Šaponja (33).

'Provjerom u evidenciju Policijske uprave primorsko-goranske nije potvrđeno da je oštećeni prijavio prijetnje ili dao informacije koje su mogle spriječiti ovaj događaj', rekao je glasnogovornik Veršić odgovarajući na pitanje novinara jesu li djelatnici te policijske uprave bili otprije upoznati s prijetnjama za koje je Šaponja rekao da ih je primao i o tome izvijestio policiju.

Veljko Šaponja je za javnu televiziju izjavio da je požar podmetnut. 'Policija je bila upozorena tko meni radi o glavi i tko prijeti da će mi zapaliti auto', kazao je. Mediji pišu da je izgorio BMW bivšeg svjetskog prvaka u kick-boxingu V.Š. Dodaju kako je požar podmetnut na blagdan Svih svetih kako bi se prenijela cinična poruka vlasniku automobila. (HIna)

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene