Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Gasilo ih 80 vatrogasaca

VIDEO I FOTO Vatra i gusti dim bili blizu kuća: Lokalizirani požari kod Makarske

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Četiri požara koja su u utorak buknula na Velikom brdu kod Makarske lokalizirana su intervencijom 80 vatrogasca i kanadera oko 14:30, a vatrogasci su ostali na terenu kako bi sanirali požarište, izvijestili su iz Županijskoga vatrogasnog operativnog centra u Splitu.

Na terenu su vatrogasci JVP-a Makarska, a pomažu im vatrogasci iz Tučepa i Promajne, dok im u pomoć pristižu i vatrogasci iz Dugog Rata i Omiša.

Požari su buknuli odvojeno na površini dugoj oko četiri kilometra. Gasilo ih je 80 vatrogasaca i 24 vozila, a pomagao im je i kanader iz zraka, rekli su vatrogasci.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna u mjestu prugovo Požar u obiteljskoj kući: Dvije osobe završile u bolnici s teškim tjelesnim ozljedama

Pročitajte i ovo Izgorjela stambena zgrada u Njemačkoj - 3 Drama u Essenu FOTO Više od stotinu ljudi evakuirano: U požaru potpuno uništena zgrada s 50 stanova

Vatra nije prijetila kućama, iako im je bila blizu, kako je javio Morski.hr. Još nije utvrđeno kolika je površina izgorjela budući da je riječ o brdskom području.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene