Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Drska krađa

Ispraznio blagajnu benzinske crpke i pobjegao

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Maskirani muškarac ušao je jučer nešto oko 18 sati u prostorije bjelovarske benzinske crpke Petrol na Križevačkoj cesti i od prodavača zatražio da isprazni blagajnu i preda mu novac, što je ovaj i učinio.

Nakon što je otuđio neutvrđenu količinu novca, drski lopov udaljio se u nepoznatom pravcumk  navodi glasnogovornica Sandra Knok Čanić dodajući da je kazneno djelo okarakterizirano kao teška ili drska krađa, a ne kao razbojstvo. To praktički znači, objasnila je, da počinitelj u prijetnji nije koristio neko vidljivo oružje. Policiji je naloženo da obavi očevid, a o daljnjim radnjama odlučit će državno odvjetništvo.

Pročitajte i ovo Ilustracija uhićeno 8 ljudi Filmska pljačka kod susjeda: Banda ukrala čak 43.000 komada vrijednog državnog ordenja Nepoznata žena prevarila 75-godišnjakinju i iz torbice joj ukrala nekoliko tisuća eura Opreza nikad dosta Došla 75-godišnjakinji na vrata i rekla da ima poklon: Ubrzo je iz torbice nestalo nekoliko tisuća eura

Na sličan način, ali uz prijetnju pištoljem prije samo nekoliko dana u Šenoinoj ulici opljačkana je kladionica Stanleybet. Na području PU bjelovarsko-bilogorske u 2011. godini zabilježena su još tri razbojstva, dva u Bjelovaru na Ininoj benzinskoj crpki i u Automat-klubu Rulet te jedno u Garešnici na benzinskoj crpki NB Nena. Od počinjenih razbojstava policija je dosad uspjela riješiti samo pljačku na Ininoj crpki u Bjelovaru. (VLM Agencija)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene