Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Udaljen iz službe

Zagrebački policajac obavio veliku nuždu u uredu načelnika pa uneredio još nekoliko prostorija

Ilustracija
Ilustracija Foto: Damir Krajac/Cropix
Jedan zagrebački policajac, nezadovoljan načelnikom, napravio je kaos u policijskoj postaji u kojoj radi. U šefovu uredu obavio je veliku nuždu.

Policajac nezadovoljan radom svojeg šefa obavio je veliku nuždu u njegovu uredu. Nakon toga uneredio je još nekoliko prostorija. U načelnikovu uredu bušilicom je napravio rupe po zidovima.

Telegram neslužbeno doznaje da je riječ o V. policijskoj postaji u Bauerovoj ulici, a sve se dogodilo u zgradi koja trenutačno nije u funkciji zbog radova.

Pročitajte i ovo Ilustracija "Dosadni" četvrtak Vozili se po mjestu i pucali: Pijani muškarci napali policajce, u autu imali nož i marihuanu

Načelnik V. policijske postaje u Zagrebu je Joso Žugaj. PU zagrebačka potvrdila je da je njihov policijski službenik kažnjen zbog kršenja javnog reda i mira, odnosno drskog ponašanja i vrijeđanja službenih osoba.

Pročitajte i ovo Očevid u Travnom - 4 U bolnici je Detalji obračuna u Novom Zagrebu: Dvojica muškaraca se posvađala pa je počela pucnjava

Završio je i na disciplinskom postupku, prijavljen zbog nedoličnog ponašanja kojim je naštetio ugledu policije.

"Napominjemo da je policijski službenik rješenjem načelnika Policijske uprave zagrebačke privremeno udaljen iz službe do okončanja disciplinskog postupka", navode u policiji.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene