Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija moli pomoć

Ne raspetljava se misterij ubojstva Slavonskom Brodu: Priveli osumnjičene, a tijelo traži čak i HGSS

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je angažirala i HGSS da im pomogne tražiti tijelo žene čiji je nestanak prijavljen 19. studenoga.

PU brodsko-posavska izvijestila je da i dalje intenzivno traže tijelo žene (47) zbog čijeg su ubojstva priveli ženu (60) i muškarca (62) jer se sumnja da su je oni ubili. 

"U međuvremenu su pretražene određene lokacije na području Slavonskog Broda, a pritom su angažirani i pripadnici HGSS-a, te se traganje nastavlja i na širem području", rekli su u policiji.  

Protiv para su podnijeli kaznenu prijavu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Pokazivali slike s očevida Suđenje za ubojstvo Britanca na Zrću: Odgođeno ispitivanje svjedoka jer nema termina za videolink

"Policijski službenici također pregledavaju i analiziraju, između ostaloga i zapise s nadzornih kamera, sukladno rutama i lokacijama kojima su se kretale dvije osobe (60-godišnjakinja i 62-godišnjak) osumnjičene za ubojstvo, i to od trenutka nestanka oštećene do trenutka njihova uhićenja 21. studenoga", dodali su u policiji i zamolili građane da im se jave ako imaju bilo kakve informacije. 

Nestala je posljednji put viđena 18. studenog oko 17 sati u ulici Andrije Štampara. Nakon što je njezin nestanak prijavljen policiji 19. studenog, policija je u suradnji sa Županijskim državnim odvjetništvom kriminalističkim istraživanjem privela i ispitala dvije osumnjičene osobe.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna uhićen bračni par Susjedi u šoku zbog ubojstva 47-godišnje žene: "Znam da je imala težak život. Zašto je tako prošla?"

"Postoji osnovana sumnja da su okrivljenici, zajedno i po prethodnom dogovoru, došli u Slavonski Brod, gdje se okrivljena 60-godišnjakinja sastala s 47-godišnjom hrvatskom državljankom, a potom su obje otišle do mjesta gdje ih je u parkiranom vozilu čekao okrivljeni 62-godišnjak, pa se oboje okrivljenika zajedno s oštećenicom, a u nakani da je usmrte, vozilom uputilo na neutvrđeno mjesto na kojem su na neutvrđen način usmrtili oštećenicu", priopćilo je Županijsko državno odvjetništvo u Slavonskom Brodu.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene