Policija, ilustracija (Hrvoje Jelavic/PIXSELL)
Policija, ilustracija (Hrvoje Jelavic/PIXSELL)

Policija je angažirala i HGSS da im pomogne tražiti tijelo žene čiji je nestanak prijavljen 19. studenoga.


PU brodsko-posavska izvijestila je da i dalje intenzivno traže tijelo žene (47) zbog čijeg su ubojstva priveli ženu (60) i muškarca (62) jer se sumnja da su je oni ubili. 

"U međuvremenu su pretražene određene lokacije na području Slavonskog Broda, a pritom su angažirani i pripadnici HGSS-a, te se traganje nastavlja i na širem području", rekli su u policiji.  

Protiv para su podnijeli kaznenu prijavu.

Suđenje Douglasu Caneu (Foto: Dino Stanin/PIXSELL) - 3 Suđenje za ubojstvo Britanca na Zrću: Odgođeno ispitivanje svjedoka jer nema termina za videolink

"Policijski službenici također pregledavaju i analiziraju, između ostaloga i zapise s nadzornih kamera, sukladno rutama i lokacijama kojima su se kretale dvije osobe (60-godišnjakinja i 62-godišnjak) osumnjičene za ubojstvo, i to od trenutka nestanka oštećene do trenutka njihova uhićenja 21. studenoga", dodali su u policiji i zamolili građane da im se jave ako imaju bilo kakve informacije. 

Nestala je posljednji put viđena 18. studenog oko 17 sati u ulici Andrije Štampara. Nakon što je njezin nestanak prijavljen policiji 19. studenog, policija je u suradnji sa Županijskim državnim odvjetništvom kriminalističkim istraživanjem privela i ispitala dvije osumnjičene osobe.

Ubojstvo u Slavonskom Brodu (Foto: Dnevnik.hr) Susjedi u šoku zbog ubojstva 47-godišnje žene: "Znam da je imala težak život. Zašto je tako prošla?"

"Postoji osnovana sumnja da su okrivljenici, zajedno i po prethodnom dogovoru, došli u Slavonski Brod, gdje se okrivljena 60-godišnjakinja sastala s 47-godišnjom hrvatskom državljankom, a potom su obje otišle do mjesta gdje ih je u parkiranom vozilu čekao okrivljeni 62-godišnjak, pa se oboje okrivljenika zajedno s oštećenicom, a u nakani da je usmrte, vozilom uputilo na neutvrđeno mjesto na kojem su na neutvrđen način usmrtili oštećenicu", priopćilo je Županijsko državno odvjetništvo u Slavonskom Brodu.