Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Duševno rastrojstvo

Slovenac zatočio čistačice i prijetio da će se raznijeti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U nedjelju ujutro po dolasku dviju čistačica u poslovnu zgradu 'Sunčanog Hvara' za njima je kroz otvorena vrata ušao i nepoznati slovenski državljanin, zabarikadirao se i navodno zaprijetio da će se raznijeti.

Gradom se brzo pronijela vijest da je naoružan pištoljem, a djelatnice zatočio i da ih drži kao taoce, piše Slobodna Dalmacija. Ubrzo su intervenirali policija i vatrogasci opkolivši zgradu, a sa spomenutim Slovencem su kontaktirali preko prevoditeljice. Nakon što je policija oko sat vremena razgovarala s neznancem, on se predao, da bi potom bio odveden na kriminalističku obradu u obližnju policijsku postaju

Pročitajte i ovo Ruska podmornica kriza u Europi Ozbiljno upozorenje iz središta Europske unije: “Rusija se priprema za dugi sukob sa Zapadom” Općina Jelsa Vratili zgradu u posjed Napeto na Hvaru: Načelnik sa zaštitarima "zauzeo" sporni kat zgrade, mještani vikali: "Jelsa je naša!"

Događaj se navodno odvijao od 8 do 10 sati, a po srijedi bi moglo biti duševno rastrojstvo čovjeka koji je upao u poslovnu zgradu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene